Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De vrouw van René van der Gijp is doodziek en ligt hele dag op bed


gijp

De mannen van Vandaag Inside zijn een echt kijkcijferkanon voor SBS6 en het is altijd even spannend als de mannen met vakantie zijn of de vervanger het ook goed doet. Nu heeft Hélène Hendriks hen vervangen met de Oranjewinter en met groot succes: ze trok gisterenavond meer dan een miljoen kijkers ondanks een minder spannende uitzending. Ze doet dus niet onder voor een uitzending van Vandaag Inside en dat is goed nieuwes voor John de Mol.

Terwijl Hélène Hendriks haar tv-kunsten vertoonde genieten Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee van wat vrije tijd. Johan is in Nederland gebleven, maar René en Wilfred hebben oud en nieuw in het Caribisch gebied gevierd al ging dat voor René niet helemaal zoals gepland.

Op Bonaire waar René zich momenteel bevindt heeft zijn vrouw Minouche een flinke tegenslag gehad: voedselvergiftiging. Op Instagram deelt ze een foto van haarzelf in bed met de tekst: “Dit. De hele dag. Voedselvergiftiging.” Een vakantie dus met een bittere nasmaak. Het lijkt erop dat René de dans ontsprongen is want die heeft nergens last van.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gevalletje van “Bad Karma” misschien.
Wat zei hij tegen MInouche ? “Joh, laat gaan”
Dat is toch zijn lijfspreuk ?

Zeikwijf ze heeft altijd wat.😜
Je weet dat je in dat soort landen altijd ziek wordt. Die lui hebben geen idee wat hygiëne is.🙄
Hopelijk was je er op tijd jij & hoef je niet aan het infuus voor uitdroging, wat al na een aantal uren het geval kan zijn, als je aan beide kanten leegloopt.
Sterkte & beterschap Gijppie met je vrouw!☘

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Daisy