Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Alarm om uiterlijk Máxima: schrikbarend veel gewicht verloren


Maxima

In de spotlights van de winterfotosessie schitterde koningin Máxima, maar er zijn geruchten die zorgen baren. Opgevallen is dat Máxima recentelijk aanzienlijk is afgevallen.

Vlak voordat koning Willem-Alexander, Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane naar Argentinië vertrokken voor de feestdagen vond de jaarlijkse fotosessie plaats bij Paleis Huis ten Bosch. Op de foto’s straalt Máxima, maar volgens weekblad Story zijn er serieuze zorgen om haar gesteldheid.

Er wordt gespeculeerd dat Máxima’s gewichtsverlies wellicht veroorzaakt wordt door haar drukke agenda en de mogelijke stress rondom prinses Amalia. Ook zou het emotioneel zwaar zijn dat haar dochters een groot deel van het jaar niet thuis zijn.

De vakantie in Argentinië is een welkome afwisseling voor Máxima. In het zonnige zuiden kan ze samen met haar gezin genieten van rust en ontspanning. De Oranjes verblijven daar in een luxe chalet gelegen in een idyllische omgeving nabij La Angostura. Dit chalet omringd door een uitgestrekt terrein van ruim 75 hectare, zou de perfecte ontsnapping bieden van de hectiek van het koninklijke leven. Argentijnse media bevestigen dat het koninklijk gezin dit jaar daar hun feestdagen heeft doorgebracht weg van de publieke schijnwerpers.

Ondertussen blijft de vraag rondom Máxima’s gezondheid onbeantwoord. De plotselinge gewichtsafname heeft geleid tot speculaties. Hoewel de drukke agenda en de stress rondom Amalia de voornaamste oorzaak kunnen zijn zou het ook zomaar kunnen zijn dat er iets is met de gezondheid van Maxima.

Na hun vakantie in Argentinië keert het gezin terug naar Nederland waar Máxima’s agenda weer bomvol staat met koninklijke verplichtingen. Het is te hopen dat ze in deze periode van familie en ontspanning de rust heeft gevonden die ze nodig heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties