Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Familiedrama: Peter Gillis ontslaat zijn eigen zoon Mark


gillis

De storm rond Peter Gillis en zijn vakantie-imperium blijft maar aanhouden. Na recente onthullingen door Quote over een schuldenberg van maar liefst 20 miljoen euro doemt nu een nieuw probleem op aan de horizon. Uit gelekte documenten blijkt dat Peter zijn eigen kinderen uit het bestuur van zijn vakantieparken heeft gewipt. Wat betekent dit voor het voortbestaan van zijn onderneming?

Peter heeft onlangs zijn zonen Mark en Ruud, en dochter Inge ontslagen. Dit nieuws onthuld door PZC heeft de geruchtenmolen over de toekomst van zijn parken weer flink op gang gebracht. Met alleen Peter aan het roer is de situatie nog onzekerder geworden.

De beweegredenen achter deze ingrijpende beslissing blijven voorlopig een mysterie. Gepubliceerde documenten in het Belgische blad wijzen uit dat Peter eigenaar is van verschillende vennootschappen in België. Zou hij zijn kinderen willen beschermen tegen de toenemende druk en schijnwerpers van de autoriteiten?

De problemen stapelen zich op. Het eens zo succesvolle Vakantiepark Prinsenmeer heeft al moeten sluiten mede door het falen van een Bibob-onderzoek dat criminele activiteiten binnen bedrijven aan het licht brengt. Nu rijst de vraag: welke parken volgen? En hoe lang kan Peter Gillis nog standhouden tegen deze golf van tegenslagen? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: het eens zo rooskleurige beeld van Gillis campingimperium lijkt nu verder weg dan ooit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Van die lul kan je toch vanalles verwachten

Dit is gewoon een tactiek om ze buiten de hele belasting toestanden enz. te houden. Die bijten echt niet op een houtje hoor, dat hele zooitje wist allang dat dit ging gebeuren dus hebben allang hun maatregelen genomen.

U schrijft het, ik dacht het. U was me net even voor.

Dat denk ik ook Simon.
Hij heeft privé, zijn geld allang ergens gestald, in het buitenland misschien.
En zo houd hij zijn kinderen buiten schot.
Hij is geraffineerd hoor, hij is niet zo gek als wij denken.

Daar kan jij nog weleens helemaal gelijk in hebben.
En omdat ze “ontslagen” zijn, hebben ze ook nog eens recht op een WW uitkering. Ik hoop eigenlijk dat UWV het niet zomaar toezegt. Het overige personeel van Gilles heeft daar in mijn ogen meer recht op. Zij kunnen niets doen aan de puinhoop die Gilles ervan gemaakt heeft, zijn kinderen zijn daar al veel langer van op de hoogte.

Nu wil ik iedereen die hier altijd reageert, hele fijne feestdagen🎄🎄🎄 toewensen en een mooi 2024. 🎉🎊🥂

Ben het helemaal eens .Als ze WW krijgen dan ook hun pratserige auto‘s ,motoren enz inleveren .Personeel heeft er recht op hoewel die nu ook niet te hard werten zaag ze alleen maar koffie dronken .Die dikke heeft iedereen uitgebuit vlgs mij

Best wel slim eigenlijk