Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicolette van Dam raakte ernstig gewond na ongeluk: ‘been hing er los bij’


Bas-Nicolette

Nicolette van Dam, de bekende Nederlandse presentatrice en actrice heeft negen maanden na haar ernstige ski-ongeluk in Zwitserland nog een lange weg te gaan in haar herstel. In een openhartig interview met de Telegraaf’s Vrouw deelt ze haar ervaringen en uitdagingen tijdens dit moeizame proces.

De val tijdens het skiën resulteerde in een gescheurde voorste kruisband en een bijna volledig doorgescheurde binnenste band waardoor Nicolette’s leven op zijn kop kwam te staan. “Het was alsof mijn leven stil kwam te staan. Zelfs de eenvoudigste dingen, zoals douchen of met mijn kinderen naar school gaan, werden onmogelijk. Dat was echt een harde klap voor mij,” vertelt Nicolette.

De impact van het ongeluk was niet alleen fysiek maar ook mentaal uitdagend aangezien Nicolette voor het eerst in haar leven volledig afhankelijk was van de hulp van anderen vooral van haar man Bas. “Het was zowel confronterend als ontroerend. Ik realiseerde me hoeveel Bas voor me over heeft. Het gaf me een blik in de toekomst hoe we er voor elkaar zullen zijn als we oud zijn.”

Ondanks de moeilijkheden vindt Nicolette ook positieve aspecten in haar herstelproces. “Het heeft me veel geleerd over geduld en dankbaarheid. Het heeft onze band als gezin ook sterker gemaakt,” zegt ze.

Nu maanden na het ongeluk werkt Nicolette hard aan haar revalidatie met de hoop spoedig weer haar normale leven op te kunnen pakken. “Het is een langzaam en soms frustrerend proces, maar ik ben vastberaden om weer op mijn benen te staan en alles te doen wat ik voorheen deed,” concludeert ze vastberaden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Been hing er los bij” is wel een beetje overdreven of niet Loes? Als een been er los bijhangt denk ik dat het been zichbaar aan nog een paar pezen hangt. Dus dat de huid ook hele kapot is.

Overdrijven is ook een vak, maar daar zijn die twee heel goed in.

Pfff dramaqueen!