Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Terug bij haar ex: Jaimie Vaes geeft Lil Kleine nieuwe kans na mishandeling


Lil-Kleine

In het kille seizoen van winterse gezelligheid is er sprake van een onverwachte heropleving van een roerige romance. Het gerucht gaat dat Jaimie Vaes na een turbulent verleden met Lil Kleine mogelijk de weg terug naar elkaar heeft gevonden. De liefdesvlam zou, tegen alle verwachtingen in weer opgelaaid zijn.

Afgelopen jaar was het decor van hun relatie allesbehalve idyllisch met een schokkende video die de ronde deed. Een video waarin Lil Kleine gewelddadig te werk ging zette de relatie op scherp. Jaimie, die kennelijk geen uitweg zag uit haar relatie zocht haar toevlucht bij Yvonne Coldeweijer om haar beproevingen met de buitenwereld te delen.

Sindsdien leek het hoofdstuk afgesloten met Jaimie die haar toevlucht zocht in de zonovergoten straten van Ibiza vergezeld door zoon Lio terwijl Lil Kleine op zoek was naar een nieuwe start in de hoofdstad.

Maar nu gonst het van de speculaties dat Jaimie haar Ibizaanse leven vaarwel zegt en terugkeert naar het Nederlandse nest. Dichtbij de bronnen wordt gefluisterd dat een gezamenlijk huishouden met Jorik in de kaarten ligt een stap die een ‘frisse start’ zou symboliseren. Jaimie zelf heeft bij RTL Boulevard een tipje van de sluier opgelicht zonder echter de liefdesgeruchten te bevestigen. Ze spreekt van een verbeterde verstandhouding met de vader van haar kind, maar het blijft gissen of dit leidt tot een daadwerkelijke romantische hereniging of dat het bij een platonische co-ouderschap blijft. De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de kerstperiode brengt soms de meest onverwachte verhalen naar boven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dit waar is dan is Jaimie nog gekker dan ik dacht🤬

Die twee verdienen elkaar ,als het waar is.
Heb gelezen dat ze allebei weer uit hun dak zijn gegaan, nu al weer ruzie.
Die Jaimie heeft totaal geen zelf respect. ☹️🤢

Arme kind …

Soort zoekt soort. Ik vind haar trouwens ook heel lelijker worden. Zal leeftijd zijn maar gaat bij haar wel heel snel.

Als waar blijkt te zijn. Moet ze niet weer via de media gaan lekken dat Kleine haar weer als boksbal gebruikt. Dat is ook niet goed voor hun zoontje. Die krijgt dan een verkeerd voorbeeld hoe hij met vrouwen moet omgaan. Ik hoop dat Jaimie zo slim is om de relatie met Kleine alleen als co-ouderschap te houden.

Wat een onzin geloof ik niets van.