Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol heeft vieze Jeroentje verbannen naar het tuinhuisje, is hij weer stout geweest?


Linda-Jeroen

Het lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer bij elkaar zijn, maar met een ongebruikelijke woonarrangement: Jeroen slaapt namelijk in Linda’s tuinhuis.

De geruchtenmolen kwam op gang toen Linda en Jeroen samen werden gespot bij een horecagroothandel in Hilversum, zoals weekblad Story vorige week publiceerde. Deze publieke verschijning lijkt te bevestigen dat het paar officieel herenigd is. Echter een bron dichtbij het stel zegt tegen de Story dat ze nog niet hetzelfde dak delen. “Jeroen woont niet met Linda in haar huis,” onthult de bron. “Hij heeft aan zijn vrienden en directe omgeving verteld dat hij in het tuinhuis op het terrein van haar villa woont.”

Het tuinhuis oorspronkelijk ingericht als Jeroens studio is nu zijn tijdelijke thuis. “Nu is het de plek waar hij zijn bank, bed en televisie heeft staan. Al zal hij best wat nachten bij Linda doorbrengen,” voegt de bron toe. Deze bijzondere situatie zou Linda’s idee zijn geweest. De bron legt uit dat Linda wel toekomst ziet met Jeroen, maar nog worstelt met het verleden. “Jeroen heeft er begrip voor dat het niet hetzelfde kan zijn. Nog niet. Dat heeft tijd nodig.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelijk heeft ze..p*k-straf!
Da’s haar wraak op al zijn escapade.😉🤣😅 Ze keken ook allebei super sjaggi.op de foto bij bouwmarkt.🤣
Pas op Linda, zijn libido is enorm groot.. dus grote kans dat ie weer ervandoor gaat! Als je hem tekort doet.😉
Succes met je viezerik-stress.

Als ze hem zoals jij het noemt p*k straf had willen geven, had ze hem nooit meer in huis moeten laten. Dat was voor hem pas straf geweest. Over een poosje lezen we zeker weer dat Linda weer “slachtoffer” is geworden van viezep*k Jeroen.

Ze kan absoluut niet alleen zijn zoals ze altijd zegt & nu ze niet direct op een ander kan overstappen, zoals ze bij voorgaande relaties wel kon, neemt de hem maar weer terug. Alles beter dan echt alleen zijn.
Wat een zwaktebod!😛🤭🙄

Liever alleen dan dat ik met zo’n viespeuk verder moest gaan in mijn leven. Ik kon ook nooit niet echt alleen zijn, maar ik ben nu zo’n 4,5 jaar single. En het bevalt best goed. Maar een leuke man in mijn leven dat mag ergens volgend jaar wel weer. Moet alleen beter opletten als een man met mijn flirt. En er niet pas thuis achterkomen dat iemand met me stond te flirten, net als afgelopen week in de supermarkt. 😉😅

Dat ie nogmaals vreemdgaat is 100% zeker, dom wijf om alles te pikken.🤢
Viezerik deed dit al bij Lieke. Hij loopt zijn ding 24/7 achterna.
Diep van binnen weet ze heus wel dat ze oer- en oerdom is