Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

100% kans op veroordeling: Is dit het definitieve einde van Peter Gillis op TV?


peter gillis

Nicol Kremers, voormalig partner van vakantieparkmagnaat Peter Gillis had plannen om haar verhaal te vertellen in een boek maar loopt tegen juridische hindernissen aan. Ze heeft namelijk onder druk een geheimhoudingsverklaring ondertekend waardoor ze juridisch gebonden is aan stilzwijgen over haar ervaringen met Gillis.

Kremers uitte in een gesprek met RTL Boulevard haar frustratie over de situatie. Ze is van mening dat dergelijke overeenkomsten slachtoffers van huiselijk geweld de mond snoeren. Volgens Kremers werd de verklaring onder dwang getekend wat haar positie nog complexer maakt.

In de studio van RTL Boulevard wordt de situatie besproken. Rob Goossens beschrijft het rechterlijk besluit als ‘weloverwogen’, suggererend dat iedereen hiermee zijn zin krijgt. Deze uitspraak roept echter kritiek bij collega Miljuschka Witzenhausen die de ernst van de situatie benadrukt. Witzenhausen speculeert dat Kremers mogelijk financieel gedreven was om de overeenkomst te tekenen gezien haar verantwoordelijkheden als moeder.

Jermaine Ellenkamp misdaadverslaggever voegt toe dat er reeds aangiften zijn gedaan tegen Gillis en dat een vervolging zeer waarschijnlijk is. Ze schat het op 100% in dat Peter vervolgt zal worden voor de mishandeling van Nicol. Hij zegt het met zo een overtuiging dat het lijkt of hij een insider heeft gesproken bij het openbaar ministerie. Dat betekent wel als dit klopt dat Peter van de buis zal verdwijnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laten we het hopen, we hebben wel genoeg van die tokkie familie gezien en zeker nu die Wendy er bij is, wat een draak. Die is nog erger dan die bolle.