Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige video: Douwe Bob mishandelt 16-jarige jongen voor de Albert Heijn


Douwe-Bob

Douwe Bob heeft recent aangekondigd dat hij zich terugtrekt uit de schijnwerpers om zijn strijd tegen alcoholverslaving aan te gaan. Op Instagram plaatste hij een bericht onder een foto van zichzelf, waarin hij zijn volgers informeerde over zijn huidige situatie. “Veel dingen gaan goed, maar één ding gaat helemaal mis. Ik heb een ernstig alcoholprobleem en zal me daarvoor laten behandelen. Deze verslaving brengt veel schade toe aan mij en mijn omgeving. Ik neem even afstand, maar hoop volgend jaar sterker terug te komen.”

Deze openhartige onthulling komt echter temidden van een storm van controverse. De avond voor zijn aankondiging zou Douwe betrokken zijn geweest bij een incident in Abcoude waarbij hij in een heftig conflict kwam met een groep jongeren. Volgens ooggetuigen zou Douwe zich agressief hebben gedragen tegen een jongere die beweerde minderjarig te zijn. Dit incident heeft geleid tot beschuldigingen van zware mishandeling en doodsbedreiging aan zijn adres.

Douwe zelf ontkent dat hij heeft gevochten met een 16-jarige. “De persoon waar ik een conflict mee had, is ruim 20. Ik ben niet trots op wat er is gebeurd, maar dit is een significant verschil,” verklaarde hij in een recente post. Hij voegde toe dat hij bloemen heeft gebracht als gebaar van verzoening en binnenkort een kliniek zal bezoeken om aan zijn problemen te werken.

Het incident heeft veel reacties op sociale media opgeleverd. Mensen uiten hun zorgen over Douwe’s gedrag en de mogelijke gevolgen van zijn acties. Dit incident, gecombineerd met zijn aankondiging om zich terug te trekken voor behandeling, werpt een donkere schaduw over de carrière van de populaire zanger. Het lijkt erop dat Douwe voor een lange en moeilijke weg staat om zijn persoonlijke en professionele leven weer op de rails te krijgen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja ja , eerst een jongere in elkaar timmeren en dan afkicken??? Eerst zien en dan geloven 🤬

Vreselijke vent, drank-, drug-, seksverslaafd & agressief.
Wat een lullo! Die is niet te redden.
Gauw naar de afkickkliniek.. Jaajaa hij weet dat ie straks net als zijn soortgenoot Glennis Grace afgeserveerd wordt door het publiek en de media als dit uitkomt.
En hij door de politie van zijn bed gelicht zal worden. Dus gauw ervandoor & een bloemetje geven aan het slachtoffer. In de hoop dat ie geen aangifte doet. Wat een loser & slecht voorbeeld voor zijn 3 kids.
Sneaky ventje.🤮

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Suus

Goed straffen die klojo!🤮