Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace schaamteloze affaire: Ging met deze rapper naar bed terwijl die bezet was


glennis

Glennis Grace heeft dit keer niet haar charmes losgelaten op een vakkenvuller van de Jumbo maar op rapper Kevin ondanks dat hij al bezet was. Volgens bronnen was het een vurige affaire die startte met een zakelijk voorstel voor een muzikale samenwerking, maar al snel veranderde dat in stiekeme rendez-vous en intieme berichtjes.

Kevin bekend van zijn hit ‘De Leven’ met S10 leek in eerste instantie wel oren te hebben naar een samenwerking met Glennis. Maar Glennis had andere plannen. Ze veranderde al snel van toon in haar berichten en voor ze het wisten belandden ze samen tussen de lakens.

Na deze ontmoeting was Glenda echter niet klaar met Kevin. Ze bleef hem berichten sturen hopend op meer. Maar Kevin wie gewoon een relatie met zijn vriendin had besloot niet meer te reageren op Glennis haar avances.

Volgers van het drama tonen hun medeleven met de bedrogen vriendin van Kevin, maar ook verbazing over Glennis onverzadigbare verlangens. “Het was zeker eenmalig,” hoopt een volger. Een Juicechannel bevestigt echter dat Glennis de rapper daarna nog wilde zien, maar dat Kevin de deur naar verdere avonturen stevig dichtgooide.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties