Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yolanthe’s mega blunder, ze kon week lang niet naar buiten


Yolanthe

De altijd stralende Yolanthe een vrouw die voor velen het toonbeeld is van perfectie heeft recent een enorme blunder gedeeld. In een openhartig gesprek met het tijdschrift ‘Kek Mama’ onthulde Yolanthe een aantal van haar favoriete schoonheidstips. Ze bekende vroeger beautyfoutjes te hebben gemaakt zoals het dragen van dezelfde mascara voor twee dagen achter elkaar en het negeren van zonnebrandcrème.

Nu is Yolanthe echter veel bewuster bezig met huidverzorging. Ze deelde haar routine van het aanbrengen van zonnebrandcremé, het gebruik van appelazijnmaskers en het drinken van veel water. Deze tips zijn goud waard voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun huid te verzorgen volgens Yolanthe.

Echter zelfs bij iemand als Yolanthe kan een schoonheidsbehandeling wel eens verkeerd uitpakken. Ze vertelde over een recente ervaring met een nieuwe Co2-laserbehandeling die werd aangeraden door een vriendin. Yolanthe was direct enthousiast over de behandeling vooral omdat ze die avond een belangrijk evenement had. Ze verwachtte met een prachtig stralende huid te verschijnen, maar het resultaat was allesbehalve dat. De behandeling veroorzaakte een extreme reactie op haar huid waardoor ze een week lang met een felrode huid rondliep. Ja dat was even een blundertje, want ze moest toch naar het evenement en kon ook geen make-up op haar ontstoken huid doen. Hoe Yolanthe zich daaruit heeft gered laat ze helaas niet weten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel slim om een nieuwe behandeling te proberen als je s’avonds een belangrijk evenement hebt.

Wat een oppervlakkig zeikwijf!🙄
Enige interesse wat ze heeft is haar imago & uiterlijk.
Pfff hoe oppervlakkig kan je zijn!🤣🤮
Je druk maken over je make-upje of je haar of je huidverzorging.
Enige diepgang is haar vreemd.😜