Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee en Samantha Steenwijk ruziën live op de radio


Samantha-Steenwijk

Het leven van Samantha Steenwijk lijkt wel een achtbaan vol verrassingen. Als bekende zangeres en tv-persoonlijkheid krijgt ze vaak de vraag: ‘Wat zijn nu echt jouw hits?’ Maar verrassend genoeg blijft ze ons het antwoord schuldig. Is Samantha dan enkel bekend van haar covers van André Hazes, of missen we iets?

Onlangs belandde Samantha in een ongemakkelijk moment tijdens Wilfred Genee’s radioshow The Friday Move. Genee confronteerde haar met haar vele tv-optredens en vroeg spottend naar haar grootste hit. Samantha leek even uit het veld geslagen: “Dat is toch vreselijk, Wilfred?”

Samantha legt uit dat het voor vrouwelijke artiesten in de volksmuziek een enorme uitdaging is om door te breken. Ze haalt grootheden als Corry Konings en Willeke Alberti aan, maar benadrukt hoe moeilijk het tegenwoordig is. “Zoveel zangeressen ervaren dat er gewoon geen doorkomen aan is.”

Tijdens de coronaperiode was Samantha een vast gezicht op tv. Ze geeft toe dat ze veel televisiewerk heeft gedaan omdat optreden geen optie was. “Ik moest mijn werk een beetje verleggen. Dat was prima en ook heel leuk om te doen.”

Nu de wereld weer opengaat, staat Samantha voor een keuze: blijft ze op televisie of keert ze terug naar haar muzikale roots? Samantha kiest voor het laatste. “Ik hou van televisie maken, maar nu mag ik weer zingen. Nu doe ik alleen de dingen die er echt toe doen, de krenten uit de pap.”

Samantha vergeet er alleen even bij te vertellen dat ze bij de tv wel klaar zijn met haar sinds ze Yvonne Coldeweijer voor de rechter daagde omdat ze beweerde dat ze veel was afgevallen door paardrijden. Yvonne liet weten dat Samantha dieetpillen zou slikken en dat afvallen door paardrijden onzin is. Dit pikte Samantha die toen bijna dagelijks bij RTL Boulevard te zien was om haar collega’s zwart te maken niet. Bij RTL Boulevard waren ze verbaasd over de actie van Samantha en maakten ze grappen over haar. Dit betekende het einde van haar tv-carrière.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties