Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe vriend Sylvie Meis blijkt gestoorde agressieve gek


Sylvie-Meis

De luxueuze levensstijl van Sylvie Meis trekt altijd de aandacht en nu is er weer een nieuwe naam die de ronde doet in de wereld van glamour en glitter: Wim Beelen de man die zijn vermogen vergaarde met sloopwerken. Echter zijn entree in de schijnwerpers is allesbehalve subtiel zeker niet nu Yvonne Coldeweijer hem op de korrel neemt.

Yvonne laat er geen gras over groeien. “Joh… ik noemde de nieuwe vriend van Sylvie vorige week een sulletje. 👀 Nou m’n DM ontplofte afgelopen weekend.” Ze gaat verder met te vertellen dat Wim Beelen een opvliegend karakter heeft. “Kan om het minste of geringste finaal uit z’n plaat gaan.”

Maar wat heeft Beelen dan gedaan om zulke reacties uit te lokken? Yvonne deelt een wel heel wild verhaal. “Toen Wim zijn sloopbedrijf nog had en de BAM koos een keer voor een andere sloper dan Beelen was hij zo woest dat hij met een 30-tons-shovel door de pui van het hoofdkantoor in Bunnik wilde rijden.”

En dat was nog maar het begin. “Eenmaal aangekomen in Bunnik is hij toch maar uitgestapt.” Zijn woede was blijkbaar niet bekoeld, want volgens Yvonne “heeft hij daar de glazen draaideur ingetrapt om zichzelf toegang te verschaffen tot het kantoor.”

Het verhaal neemt nog een wending als ze beschrijft hoe Beelen zich een weg baande naar de directiekamer om uiteindelijk door de politie en beveiliging te worden verwijderd. “Hij heeft het gered tot de boardroom waarna hij met veel bombarie en wild om zich heen slaand door de politie en beveiliging het pand uit is gezet.”

Yvonne speculeert over de consequenties als Sylvie niet krijgt wat ze wil. “Nou, dat wordt wat als Sylvie een keer te vaak om een nieuwe tas vraagt.” Ze onthult ook de nasleep van het incident bij de BAM. “Hij moest natuurlijk de schade betalen en kreeg 10 jaar lang geen opdrachten van de BAM.”

Het lijkt erop dat Wim Beelen niet de ‘sullige vent’ is zoals sommigen misschien denken. “Mwahh 😂 Schijn bedriegt!”

“DM blijft binnenstromen met mensen die ooit verrot zijn gescholden door Wim Beelen. 🙈”

En terwijl Yvonne, die zelf in verwachting is, even pas op de plaats maakt blijft ze voorzichtig. “Oh oh wat er toch allemaal rondgaat over deze man. Het betreft geen zuivere praktijken dus ik ga even m’n mondje houden voor ik straks met betonvoetjes in de Maas lig. 😂”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

zelden zo een lelijke vent gezien. 🤮

Ben benieuwd hoe lang deze relatie nu weer gaat duren.
Hij bezit miljoenen, Sylvie gaat niet voor bv een bouwvakker of schilder.
Maar dat ( sulletje) zie je wel , is een engerd, die nergens voor terug deinst.
Sylvie heeft zelf genoeg geld, waar begint ze toch weer aan zeg, ze kan gewoon niet zonder vent.

Die blijft toch niet lang, ze heeft nooit genoeg aan 1 vent en als ze haar zin niet krijgt, staat hij zo weer buiten en op naar de volgende.

En dan op de bank bij Linda de Mol (Zomergasten) gewoon durven zeggen:
“Ik ben heel gewoon gebleven”
Ja, gewoon gebleven met graaien.

Over eeen afgelikte boterham gesproken 🫤

Nou nou dat een vrouw een dergelijke opmerking maakt.
Misschien kan je aangeven hoeveel lovers er nodig zijn om die boterham te worden? 2, 3, 5 of 10? En als ik haar volgende lover word, ben ik dan een hoerenloper?

En wat had je gezegd het een man was geweest die dat gezegd had? Dan had hij gelijk gehad of wat? Ik vind ben het namelijk helemaal met Nellie eens. Zij buiten Rafael om nooit meer een lange stabiele relatie gehad. Die vorige relatie was geen echt huwelijk. Voordat je zegt dat ze toch getrouwd was met die kunstenaar.

Sorry dat ik je uit je droom moet halen. Jij zal nooit haar lover worden, daar ben je niet rijk genoeg voor.

Allereerst heb ik het woord hoer niet gebruikt en als jij dit op jezelf wil betrekken..,ga je gang,

Als een persoon om de haverklap van partner verandert ja dan noem ik dat een afgelikte boterham juist omdat ik vrouw ben , en als jij de kruimels wil zal je portemonnee goed gevuld moeten zijn. Veel succes!!!

Je hebt volkomen gelijk Nellie.
Sylvie is en blijft een afgelikte boterham.
Die vent kijkt ook niet zo nauw zou je denken ,hij neemt genoegen met wat kruimels. Bah bah

Crisje en Yvon , fijn dat jullie er net zo over denken als ik 😚 en de man die ons de mond wil snoeren zal nog geboren moeten worden 😋

Zeg dat wel Nellie, geen ene vent of wie dan ook.
Daar heb ik te veel voor mee gemaakt in mij leven.😉👍

Precies dat Chrisje, “What doesn’t kill you, makes you stronger.” Onthou dat heel goed!

Nellie, zou dat de reden zijn dat is nog steeds single ben? Ik laat me echt door geen man de mond snoeren. Dat lukt zelfs mijn vader na 46 jaar nog niet. 😅

Nee Yvon dat heeft er niks mee te maken dat je nog single bent, je bent gewoon de juiste nog niet tegen het lijf gelopen. Komt echt wel. Niet te hard ervoor willen gaan😉

Ze is een volwassen vrouw met een zoon waar zij als voorbeeld voor dient. Als zij bijna elk seizoen een andere ‘ware liefde’ heeft -waar ze uitgebreid vozend een fotoshoot van laat maken- is het logisch dat ze ook bijbehorende reacties uitlokt.😉

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Hannah

Nellie, je hebt helemaal gelijk, al zou ik geld hebben zou ik haar nog niet moeten, wie weet wat je allemaal kan oplopen.

Hoera een man is het met me eens🤭gelezen Briggis?😋

Top antwoord Nellie. 🤭

Wij zijn dan ook topvrouwen 🤣🤣🤣Chrisje, die antwoorden van jou liegen er ook niet om net zoals die van Yvon.

Ach, die 2 zijn begin volgend jaar alweer uit elkaar. En voor de zomer heeft miss Meis weer een nieuw slachtoffer gevonden waarmee gepronkt moet worden op het strand.
Zij verslijt meer kerels dan ik schoenen.