Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis

John de Mol komt met statement over Peter Gillis, gaat hij door of is het einde oefening?


peter gillis

In het hart van de Nederlandse reality-tv gonst het van de geruchten en deze keer is het Peter Gillis die de gemoederen verhit. De welvarende vakantieparkmagnaat ziet rood van woede nu Nicol Kremers zijn voormalige vlam na hun scheiding geen blad voor de mond neemt. Gillis die al genoeg aan zijn hoofd heeft met beschuldigingen van mishandeling probeert nu via de rechter haar pen te stillen en de publicatie van haar boek te blokkeren.

Peter die geen geheimen op straat wil eist dat hij eerst de inhoud van het boek grondig mag inspecteren. Jan Dijkgraaf de schrijver van de biografieën van de Meilandjes denkt dat het klaar is voor Peter. Hij denkt dat dit boek wel eens de finale klap voor Gillis zijn televisiecarrière kan betekenen: “Wedden dat Talpa ‘Massa is Kassa’ half november van de buis haalt vanwege dat boek?”, zegt hij op Twitter en dat is al over twee weken.

Maar niet iedereen ziet het somber in. Evert Santegoeds, die in het voorjaar nog de mediavriend van Peter leek, houdt de moed erin. Hij laat in de podcast Strikt Privé weten dat de nieuwe seizoenstrailer van ‘Massa is Kassa’ een meer ongefilterde kijk op Gillis belooft en zelfs een knipoog naar zijn belastingproblemen bevat.

Dit zou betekenen dat het realityprogramma tegen de kritiek in toch een waarheidsgetrouwer beeld van Gillis gaat weergeven. “Ja, dus mensen die zeggen: ‘Het is geen realityserie want het is niet reëel, het is niet de waarheid en het ziet er allemaal prachtig uit, terwijl er alleen maar ellende is’, die krijgen nu dan ongelijk,” verzekert Santegoeds.

De nieuwsgierigheid wordt verder aangewakkerd door de belofte van een kijkje in Peters nieuwe luxueuze optrekje. Evert kan niet wachten: “Dat is gigantisch. Dat is Dynasty in België. Ik denk dat de mensen daar wel even voor blijven hangen. Dat is iets ongelooflijks. Het is een geweldig huis.”

Het nieuwe seizoen van ‘Massa is Kassa’ belooft in ieder geval meer dan alleen een kijkje in de portemonnee van de rijke parkbaas.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Evert Santegoeds zit er bij die Gilles, tot zijn elleboog er in zou je zeggen.
Voor heen liet hij geen stuk van hem heel ,tot dat hij door de Mol terug gefloten werd.
Hij waait met alle winden mee, de huichelaar.

Dat is zeker een huichelaar, die man valt echt zwaar tegen, hij is echt een muppet van de heer de Mol.

Vreemde kerel die Santegoeds, ook weer een die alles doet voor de euro’s 😡

Zijn roddelvod moet toch verkocht worden? Als hij Gilles blijft zwart maken, krijgt hij nooit een exclusief interview in zijn roddelvod.