Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter Linda de Mol is woest op bizarre leugen van Guido den Aantrekker


Noa-Vahle

In een recente uitgave van de Story beweert een anonieme bron dat mediagigant John de Mol zijn nichtje Noa Vahle per privéjet vanuit Griekenland naar Nederland heeft laten vliegen. Noa de dochter van Linda de Mol zou op dat moment voor SBS 6 aan het werk zijn in Athene.

Noa reageert verontwaardigd op deze bewering: “Goed verhaal, Story. Ik zat om half 6 ’s ochtends in een voor jullie informatie normaal vliegtuig om op tijd bij een begrafenis te zijn. Misschien je ‘bronnen’ voortaan iets beter checken”. Ter ondersteuning voegt ze een bewijs toe van haar vluchtgegevens, waaruit blijkt dat ze op een reguliere KLM-vlucht heeft gereisd.

Patty Brard bevestigt Noa’s verhaal. Ze benadrukt dat de informatie van Story totaal ongegrond is: “Ik geloof ook echt dat meisje… Sterker nog: onze regisseur zat met d’r in het vliegtuig, dus wij weten het heel erg zeker. Check je bronnen!”.

Guido den Aantrekker de hoofdredacteur van Story is ook in dienst van Shownieuws een programma dat onder John de Mol’s vleugels valt. Na deze blunder in zijn roddelblad komt hij nu wel erg in een lastig parket te zitten bij zijn andere baan. De geruchtenmolen draait op volle toeren: kan Guido zijn positie bij Shownieuws nog wel behouden?

Het is geen geheim dat John de Mol enige controle probeert uit te oefenen over roddelbladen door hun hoofdredacteuren binnen zijn bedrijfsnetwerk te hebben. Echter met deze actie lijkt Guido wel erg ver gegaan te zijn. Het doet denken aan een eerder incident waarbij Evert Santegoeds tijdelijk op non-actief werd gezet door De Mol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zal tijd worden die die Hazes likker eens een keer van tv gehaald wordt, die is echt van het pad en dat merk je goed aan dat flut blaadje van hem.