Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes en Monique negeren wéér de leerplicht voor luxe vakantie


Monique-Andre

André Hazes en zijn partner Monique Westenberg lieten vorig jaar ze de schoolbel van hun zoon voor wat het was en verruilden het Nederlandse schoolplein voor een Amerikaanse avontuur, buiten de officiële schoolvakanties om. Toch, ook in de wereld van glitter en glamour is de leerplicht een niet te negeren wet. Het stel kwam deze zomer voor het gerecht, omdat zo’n vakantie tijdens schooldagen toch echt niet zomaar gepermitteerd is in ons kikkerlandje. De consequenties? Een niet zo fraaie notitie op het strafblad van de zanger en een flinke boete.

Monique nam daarna een drastisch besluit om kleine Dré van school te switchen. Volgens Monique was de reden niet dat de juffrouw de leerplicht ambtenaar had ingeschakeld, maar ze was gewoon niet tevreden over het onderwijs van deze basisschool. Natuurlijk is dat gewoon een leugen, want Monique heeft haar zoontje nu op een basisschool zitten die wel graag meewerken aan de verzoeken van bn’ers.

Monique is namelijk nu met André en hun zoontje op Bonaire terwijl het geen officiële schoolvakantie is en kinderen gewoon naar school moeten. Blijkbaar hebben Monique en André niks geleerd van de veroordeling door de rechter.

Het is ook echt absurd dat de huidige basisschool meewerkt aan deze verzoeken, want een vakantie kan nooit een reden zijn om een kind vrij te geven van de leerplicht. Maar goed de leerplichtambtenaar ziet dit vast ook allemaal en die kan altijd nog in beroep gaan tegen de toestemming die de basisschool heeft verleend zonder gegronde reden.

En wat vond Monique belangrijker dan de lessen die haar zoontje moest missen? Foto’s maken op vakantie, want Monique wilde even haar lichaam laten zien en Sarah van Soelen jaloers maken. Wellicht kan Monique zich beter focussen op haar verantwoordelijkheid als moeder zijnde in plaats van André elke keer achterna gaan en hem proberen in de gaten te houden of die niet over de scheef gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die is zo langzamerhand gekker aan het worden dan die kleuter waar ze zogenaamd mee samen is en bedoel ik niet haar zoon.

Het is voor dit mormel belangrijker om op Bonaire in een te kleine bikini te poseren en te laten zien dat ze schijt heeft aan de leerplichtwet dan dat zij iets doet aan de opvoeding van haar kind

Natuurlijk blijft ze daar, die durft die kleuter niet alleen te laten en van opvoeden hebben die twee nog nooit gehoord.

Die domme gans heeft nog steeds niet in de gaten dat door haar gedrag kleine Dré door zijn klasgenootjes met scheve ogen aangekeken wordt en bij de ouders hiervan nogal wat kwaad bloed wordt gezet. En dat hij 5 dagen onderwijs mist, is evenmin (voor haar althans)belangrijk.

Sommige mensen zijn gewoon hardleers, waaronder Monique en die kleuter om weer buiten de schoolvakantie op vakantie te gaan. Die regeling is voor ouders die echt niet tijdens de schoolvakanties op vakantie kunnen. Zowel Monique en die kleuter hebben geen werk waardoor ze buiten de schoolvakanties op vakantie hoeven te gaan.
Ik hoop dat de leerplichtambtenaar Monique en Andre keihard gaan aanpakken, waardoor ze zich wel minimaal 2x bedenken voordat ze weer buiten de schoolvakanties op vakantie gaan. En dat Andre zijn tripjes naar Amerika ook kan vergeten. Anders leren ze het echt niet.
Ik vraag me ook af wat voor hen belangrijker is, de schoolprestaties van die kleine of de vakanties. Laat maar, ik weet het antwoord al….

Als je afkomstig bent uit een kamp en nooit iets hebt geleerd, moet je er toch niet aan denken dat jouw kind op een bepaald moment beter geschoold is dan jij zelf bent. Zo eenvoudig denkt zij

Monique en haar kleuter denken boven de leerplichtwet te staan .Hoop dat er nu eens goed wordt ingegrepen en niet met een geldboete.
Trouwens waarom moet hij liedjes op Bonaire liedjes gaan schrijven ?
Het wordt hoogste tijd misschien ,geen aandacht te geven aan alles wat Hazes heet.
Heb medelijden met die kleine jongen met zulke ouders.

En dat wil nog een kind

Wat een lapzwansen, vakantie is hun fulltime job. Diploma voor kind is duidelijk niet belangrijk voor de ouders.
Kind leert hiermee dat school niet belangrijk is & je geen verantwoordelijkheid hoeft te hebben.
Hij mist vele lessen en krijgt zo een achterstand met circa 6x p/j een weej of paar weken school missen.
Pa heeft genoeg geld dus zoon hoeft blijkbaar later noot te werken.

Als Pa zo doorgaat dan heeft hij geen geld meer,daarom gaat hij met zijn zus samenwerken om de erfenis van die oude los te krijgen

Nu als pa zo door gaat, zou hij wel eens heel snel niet meer zo veel geld kunnen hebben, want die presteert helemaal niks meer.

Zijn kaarten voor Ahoy schijnen nu voor een appel en een ei verkocht worden om het maar vol te krijgen. Leuk als je als 1 van de eerste de volle mep hebt betaald voor die kaarten.
Zoveel zal hij niet verdienen met zijn aankomende concert. Misschien moet hij er voor moeten betalen om in Ahoy te mogen staan. 🤣

Nogal narcistisch gedrag van die golddigger…als zij maar kan shinen ( van andermans geld ). Ze denkt alleen maar aan zich zelf. Sneu voor dat kind. Dat raakt nu al beschadigd want hij wordt weer uit de reguliere schoolgang gehaald . Kinderen kunnen wreed zijn en het zou mij niks verbazen als de klasgenoten hem ” pesten ” omdat hij in een uitzonderingspositie wordt gebracht .

Alles stort als een kaartenhuis in elkaar, nog even en dan hoeven ze die kleine niet meer thuis te houden van school.
Muziek albums maken op Bonaire, zijn muziek is ene grote flop.
Bijna niemand komt nog naar zijn optredens.
Hij heeft nog steeds niet in de gaten dat hij er uit ligt bij iedereen.
En de geld put raakt een keer leeg.
Dan kan Dre beter op de bouw gaan werken, en Monique gaan poetsen.😂🤣😅

Je kunt zo’n knulletje niet vroeg genoeg leren om lak te hebben aan regels en voorschriften……………toch? Of toch maar niet!!!!!!!!!!!!

Aangezien in de toekomst het geld verdient moet word n op braderieën en het is fijn op het plein seizoen vAlt inderdaad de zomer wel af om gezamenlijk op vakantie te gaan 😂

Als de zomer afvalt voor vakantie, blijven er nog genoeg vakanties over. Herfst-, kerst-, carnavals-, en de meivakantie. Dat zijn bij mijn weten de schoolvakanties buiten de grote vakantie om.

Klopt en ze hebben er nu zichzelf mee om dan niet 2 weken weg te kunnen, omdat dan het verhaal voor vrije dagen omdat anders ouders niet gezamenlijk weg kunnen .(is volgens mij 2 aaneengesloten weken wettelijk) niet opgaat .Maar zo ver zullen ze niet nagedacht hebben vermoed ik zomaar

Daar hebben ze zeker niet aan gedacht. Dus ik hoop echt dat ze nu weer voor de rechter moeten verschijnen van de leerplichtambtenaar. En dan zullen ze er nu niet met een boete vanaf komen.

Op de nieuwe school heb je 10 weken p/j die je flexibel mag opnemen zoals Monique aangaf. Dus vandaar dat ze daarvoor hebben gekozen & ze nu vrij zijn om te gaan en staan waar ze willen.

Kan volgens mij niet 10 DAGEN staat er in de leerplichtwet
8 tot 10 weken van tevoren aanvragen

Dus die school is met de vakanties altijd open? Als Monique thuisles geeft, dan hebben ze de vrijheid om op vakantie te gaan wanneer ze willen. O nee, dat kan niet. Dan moet Monique de hele dag thuis blijven. Dan kan ze geen 6 uur bij de kapper in de stoel gaan zitten.

ook op de nieuwe school menen ze dat hun kind de nieuwe jezus moet zijn
en dat voor hem andere regels gelden dan elk ander kind.

kinderen pikken dit niet en terecht.
recept voor pesterijen dus

walgelijke stel hazes en moniek

en ze gaan het voelen ook!!