Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg in gewaagde bikini: Probeert ze Sarah van Soelen jaloers te maken?


Monique-Westenberg

Monique Westenberg en haar zoontje lijken de tijd van hun leven te hebben op het zonnige eiland Bonaire als we de foto’s op haar Instagram mogen geloven. Naast de hartverwarmende momenten met kleine dré deelde Monique enkele verleidelijke foto’s in haar bikini.

Afgelopen zondag was het Instagramprofiel van Monique verlicht met beelden van haar en kleine dré spelend en genietend van het strand. Maar wat echt de aandacht trok waren de foto’s van Monique die zelfverzekerd poseerde in een oogverblindende rode bikini. Het is duidelijk dat Monique goed voor haarzelf zorgt.

Veel van haar volgers waren onder de indruk van de foto’s: “Wauw mop wat een killerbody. Geniet van jullie vakantie!” en “Je ziet er top uit Monique”, waren er ook enkelen die hun bedenkingen hadden. Vooral over het feit hoe vaak ze zichzelf trakteert op vakanties. Een van de volgers merkte op: “Weer op vakantie??? Nou die komt wel aan haar rust toe.”

Maar wij vragen ons af of Monique al op de hoogte is van Andre zijn affaire met deze Spaanse dame.

Hieronder de foto:

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een pracht kracht vrouw is Monique toch die Andre is gewoon een mazzelpik met zo een kanjer.

Andre is inderdaad een mazzelpik, niet omdat Monique nou zo geweldig is, maar omdat ze hem keer op keer weer terug neemt. Zelf wordt ze er ook beter van. Ze kan in haar huis blijven wonen, ze hoeft niet te werken en ze kan elke maand op vakantie. En geeft de school van die kleine geen toestemming, dan wisselen ze gewoon van school.

Het paradepaardje van de club van golddigger s!
Presteert zelf niks en teert op andermans zak… letterlijk en figuurlijk

Geen spontane maar geposeerde foto .Dus gevalletje kijk mij eens ..Zie ook geen link van een of andere shop dus kan er niks anders van maken.

Ik denk echt niet dat Sarah jaloers zal zijn. Het zijn alle twee dames met totaal geen zelfrespect.

Kan dit mens nu eens niet stoppen met al die flauwe kul. We weten al lang dat het niks is en ook nooit wat wordt.

Het kan Monique niets schelen wat hij uitvreet, met die Spaanse of wie dan ook.
Als ze maar op zijn geld kan teren.
Geregeld op vakantie, in zijn huis blijven wonen, ze heeft totaal geen zelf respect.
Hij kon van mijn part de boom in die kwallenbak.

Morgen is er weer een artikel over Sarah om weer Monique af te troeven. Tenminste een poging, en dan doet Monique weer een poging om Sarah af te troeven. En zo gaan ze maar door.
Hebben ze beide dan echt geen eigen leven?

Het meest grappige of trieste van die twee is dan nog dat ze beiden strijden om wat hun zien als de hoofdprijs 😂😂😂😂😂

Ja, inderdaad. En Andre lacht zich kapot. Monique doet haar benen wel uit elkaar als hij iets kwijt wil.

Jaaaa die valse heks Sarah is zoooojaloers!! Bah wat een vies loeder.
Ze is nog steeds 24/7 met haar ex bezig in gedachten 2 jaar nadat ze gedumpt is en kan hem maar niet loslaten. Ze kan zo slecht tegen haar verlies. 😉😄😛😆 Pittig hè, dat Mo jouw favo gewonnen heeft.😂

Ook schandalig dat André zijn zoontje niet meer thuis mocht ophalen van Sarah destijds -zo bang dat Mo hem weer zou verleiden-, zoals Andre onlangs aangaf op tv. Zij genoot ervan een gezin kapot te maken.🙄

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Julia

Julia, weet je dat kleine Dré zijn Oma in 7 jaar tijd nauwelijks gezien heeft? En weet je waarom? Omdat André doodsbenauwd is voor de represailles van die Monique van jou die jij zo liefkozend Mo mag noemen.
En een vent (excuses voor dit woord) die om de paar maanden die schattige Monique van jou verlaat voor een andere vrouw! Wie maakt er dan een gezin kapot. hè? Nou, zeg het eens!

Dr andere kleinkind ziet ze ook niet meer. Vertel eens beste Levi, hoe zit dat?

Weet je Strato, dat zij al jaren onder behandeling van een psychiater is?

Hou toch op zeg, alsof DAT de reden is. 😂 Hahahaa.

Dat speelt zeker een rol en ook haar omgang met die harteloze manipulator (woorden van André). Je weet wel, die Monique van jou

Lul niet zo dom. 🤣
De enige harteloze manipulator ben jij toch echt zelf. Dat sijpelt door alle postings door met je vele namen hier. Verdraaien, manipuleren en gaslighting, dat is wat jij hier doet!
Dat Roxan therapie heeft ondergaan is te danken aan pa en ma, omdat zij BEIDEN geen kaas hebben gegeten van opvoeden en hun kinderen voor het leven hebben beschadigd.
Gelukkig heeft Roxan wél iets gedaan met de handvatten die haar zijn aangereikt, integenstelling tot haar moeder waarbij HAAR opname in de kliniek maar weinig opgeleverd heeft..
Roxan is er als beste uitgekomen, iets waar Rachel alleen maar jaloers op kan zijn. En dát is ze ook, dat laat ze publiekelijk duidelijk zien in haar walgelijke gedrag jegens haar bloedeigen kind.
Dat jij dit allemaal heel normaal vindt laat ook wel zien uit welk hout jij gesneden bent, beste ¨Levi¨.

O.K. beste Strato, jij vindt dat ik aan gaslighting doe. Vertel jij mij dan maar eens waar ik lieg.
Verder is het zo, dat ik met mensen praat en niet lul en bovendien heb ik het idee dat wij over totaal andere personen praten. Ik bedoelde met mijn schrijven
nl. Roxeanne, (de dochter van Rachel en André) terwijl jij het over ene Roxan hebt.. Of gaat jouw kennis in deze zover dat je nauwelijks weet over wie je het hebt en toch onsmakelijk commentaar wil geven?!

Levi ga hulp zoeken, je spoort echt niet.

Ik zou die woorden en schrijfsels van Andre maar niet te serieus nemen hoor Zelfs niet als het in jou straatje past .Waar eerst iemand een manipulator is ,is ze de andere dag weer de vrouw die boven alle vrouwen staat .Waar eerst een statement komt dat hij moeders over de rug van zus vertelt dat hij echt wel weet hoe goed ze altijd was om dan weer te komen met vrouw met twee gezichten .Een persoon die heel veel steken liet en laat vallen .Gewoon niet serieus nemen Achterover leunen en er om lachen .

Die Van Snollen is zo boos dat Monique haar ex geschaakt heeft.
Maffe minkukel die botox-draak.😆🤣

Julia, zullen we het eens gezellig over échte snollen gaan hebben? Zeg het maar!

Over jezelf dus..kom maar op!😂🙈🤣

Mooie vrouw, mooi lijf en figuur 🤩

Al is de buitenkant nog zo mooi, ik vind als de binnenkant net zo mooi is ,belangrijker.🤭

Ken je haar persoonlijk??? Of alleen je vriendin Sarah.

Ik ken ze geen van tweeën, maar weet wel dat ze zich liet en laten besodemieteren door die kleuter Van Hazes.
Ze gooien zelf toch hun privé leven op straat , iedereen kent hun door en door tegenwoordig. 😂🤣😅

Zo, Dianne, dus jij houdt van XXL figuren! Prima toch, maar heb je ook die gemene kop gezien die er opstaat? En laten we het niet over haar mentaliteit etc. hebben

Kik jij nou maar naar je eigen rotkop en uitgezakt lijf 😆😬🙈
Of ben jij miss world?😂
Allemaal jaloezie zon figuur en borsten zou jij ook wensen he.

Beste HANNA, ik zie iets en geef daarop mijn commentaar. Jij ziet NIETS en denkt dan toch iets te moeten zeggen. Doe dit toch niet! Kom met argumenten en zit niet een beetje in de ruimte te kletsen.