Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Drama voor Max Verstappen: vriendin gaat vreemd en heeft ruzie met vader Jos


kelly-piquet

De relatiedynamiek van Max Verstappen en zijn vriendin Kelly is al een tijdje een heet onderwerp. Gecombineerd met spanningen tussen Kelly en Jos, Max’s vader, doken er diverse verhalen op. Maar hoe zat het ook alweer precies?

Duikend in de geruchtenstroom ontstond het drama online waar verschillende tweets opdoken over Kelly Piquet. Tijdens een etentje in Gaia restaurant in Monaco waar Max niet bij was, was er een mysterieuze man die het wel heel gezeelig had met Kelly. Een anonieme Twitteraar deelde: “Ik denk dat Kelly Piquet vreemdgaat op Max Verstappen. Hear me out en let niet op dit account, het is een oude die ik nooit heb gebruikt maar nu nodig heb om mijn identiteit te beschermen.”

Deze anonieme bron beweerde getuige te zijn geweest van enkele intieme momenten tussen Kelly en deze onbekende heer. De bron beweerde: “Ik zat daar met mijn nicht en we zagen haar in gesprek met een man, aanvankelijk dacht ik dat het gewoon een kameraad was. Maar toen begonnen ze intiemer te worden.” Verdere details beschreven hoe de man Kelly’s been streelde wat extra opviel gezien Max op dat moment in Jeddah was voor een race.

De spanningen liepen verder op na een berucht incident tijdens de Grand Prix in Engeland. Na een botsing tussen Max en zijn concurrent Lewis Hamilton, plaatste Kelly een Instagram-verhaal waarin ze haar ongenoegen uitte: “Noem het wat je wil, een fout, een ongeluk maar de wijze waarop hij zijn overwinning vierde vond ik ongepast. En dan hebben we het nog niet eens over de penalty die hij kreeg…” Deze uitspraak werd al snel opgepikt en gedeeld zelfs nadat het verhaal door Kelly werd verwijderd. Een alerte volger had echter al een screenshot gemaakt. Max en Jos waren niet blij met de bemoeienis van Kelly.

Tussen dit alles door kwamen er ook geruchten naar boven over een mogelijke breuk tussen Kelly en Jos Verstappen de vader van Max. Hun meningsverschillen zouden ontstaan zijn na enkele opmerkingen die Kelly maakte over het race-incident tussen Max en Hamilton en de vermeende vreemdgaan geruchten van Kelly.

Jos en Kelly ontvolgde elkaar op Instagram en de band lijkt nooit echt hersteld te zijn. Sterker nog Kelly ontwijkt Jos zoveel mogelijk. Hoe je het ook went of keert de meeste mensen denken dat Kelly niet voor de liefde bij ons Max is en dat vroeg of laat Max dat wel zal inzien.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties