Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dochter Marco Borsato dumpt haar vriend en gaat los


Jada Borsato

Jada Borsato de 20-jarige dochter van Marco Borsato wil niets liever dan beroemd worden. Toen ze een rol kreeg in de soap Goede Tijden Slechte Tijden was ze dan ook heel blij. Alleen werd dit totaal ondergesneeuwd door de onthullingen die naar boven kwamen over het wangedrag van haar vader. Jada was hier niet blij mee dat haar moment werd afgepakt.

Jada heeft al 9 jaar een relatie heeft met haar 22-jarige vriend Roeland. Even terugrekenen dat zou beteken dat de 20-jarige Jada toen tussen de 11 en 12 jaar was en haar vriend 13 of14 jaar was toen ze een relatie kregen. Dat is best bijzonder toch. Maar er lijkt stront aan de knikker. Sterker nog de relatie is gewoon voorbij horen we uit betrouwbare bron.

Het stel woonde ook nog niet samen, omdat ze dat nog niet wilde. Ze hadden liever de vrijheid dan dat ze op elkaars lip zatten. De laatste foto van Jada en haar vriend op haar Instagram account is zolang geleden. Ze heeft zelfs niks gedeeld over dat ze zoveel jaar bij elkaar zijn terwijl ze dat vorig jaar wel deed. Sterker nog ze heeft de naam van haar vriend uit haar bio op Instagram verwijderd.

Dit liefdessprookje lijkt dus voorbij. Ook komen er filmpjes langs van Jada die in de club helemaal losgaat zonder haar vriend. Het hing al langer in de lucht dat het echt niet goed ging tussen de twee dus echt als een verassing komt het niet.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zij was enige tijd terug ook al vreemdgegaan dus kans was al groot dat het bijna finito zou zijn.
Ze is net zo sneaky als haar dirty pa & ranzige broer (die filmpjes van zijn cannoli rondstuurde).