Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maarten van Rossem: René van der Gijp is een psychopaat


De strijd tussen Maarten van Rossem en René van der Gijp lijkt maar niet op te houden. In zijn nieuwste schrijfwerk ‘Maarten Spreekt’, levert de brombeer fikse kritiek op de VI-bekendheid. “Wanneer mensen mij vragen wat ik vind van René van der Gijp, is mijn antwoord simpel: ‘Dat vind ik een hufter.'”

Wanneer het gaat om commentaar geven op ‘Vandaag Inside’, is het volgens Maarten duidelijk: René kan slecht tegen kritiek. “Bijzonder toch, dat als Gijp commentaar op mij heeft het geen probleem is, maar omgekeerd lijkt het wel een doodzonde.”

Hoe denkt Maarten over VI? “Vandaag Inside heeft wellicht geen hoogstaande inhoud, maar het is strak in elkaar gezet. Wilfred Genee is geen domme jongen en kan veel meer dan dit, zoals blijkt uit zijn radio-optredens. Als presentator weet hij echter precies welke snaar hij moet raken.”

Over Johan Derksen is Maarten best positief.  “Derksen is niet dom, heeft leuke interesses en zou naar mijn idee ook beter kunnen, maar laat zich meezuigen door het mannenjool van die psychopaat Gijp: die is er puur voor het dagelijkse vermaak.”

Maarten is tweemaal te gast geweest bij VI, waarvan één keer zonder René’s aanwezigheid. “De eerste keer verliep het gesprek prettig. Maar Gijp schijnt wat mentale issues te hebben en was er toen niet bij vanwege een sombere fase.”

‘Vandaag Inside’? Maarten kijkt er niet naar. “Het was geen prettige ervaring, en ja, Gijp is een lastig figuur. Maar achteraf gezien waren die bezoeken wel verhelderend. Wat Vandaag Inside serveert, is gewoon ouderwets mannengeklets. Mijn vader zei altijd: ‘Maarten, vertrouw nooit mannen die platte grappen maken.'”

Hij rondt af met: “Die wijsheid heb ik altijd gekoesterd. Ik ben geen fan van het typische ‘mannen onder elkaar’ gedoe en de daarbij horende lach.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties