Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg is kapot van verdriet


Monique Westenberg heeft recentelijk een gevoelige snaar geraakt met een bericht op haar Instagram over het tragische verlies van een baby. “We gedenken die kleintjes die slapend ter wereld kwamen, de baby’s die we in ons droegen maar nooit konden omhelzen, en degenen die wel even bij ons waren, maar nooit met ons thuis konden zijn. Het gaat hier om de Bewustmakingsweek voor het verlies van een baby,” schreef Monique op haar social media.

Het thema raakt Monique persoonlijk, aangezien ze zelf een hartverscheurende ervaring heeft meegemaakt met een miskraam. Tijdens een interview in ‘Casa di Beau’, openbaarde André: “Monique heeft eens een zwangerschap verloren, en kort daarna raakte ik verliefd op iemand anders en liet haar achter.”

De emotionele reis voor Monique werd verder bemoeilijkt door het feit dat ze medische hulp nodig had om zwanger te worden en koos voor een ICSI-behandeling. Hoewel de zwangerschapskansen na zo’n procedure slechts 25% zijn, had Monique meerdere embryo’s die voor later gebruik bewaard werden. André’s beslissing om haar te verlaten na haar miskraam was een bittere pil voor Monique, omdat ze dacht dat dit wellicht haar laatste kans zou zijn op moederschap. “Die droom van ons is eigenlijk een beetje stukgelopen door alles wat er is gebeurd”, verklaarde André.

Desondanks is het verlangen naar gezinsuitbreiding niet alleen iets van Monique. André gaf ook toe aan 100% NL: “Ik koester de stille hoop om ooit weer vader te worden, vooral omdat ik het gevoel heb dat ik veel heb gemist van de jonge jaren van Dré. Hoewel werk een factor was, had ik die momenten die ik vrij had, beter kunnen benutten.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die gaat nogal eens “kapot van verdriet”.
Ze is inmiddels “Total Loss” zou je denken.
Of is ze “Total lost” ?
Kan eigenlijk beide 😂

Nou, “t is toch wat. Wekelijks is zij wel ergens kapot van.

Ik wil die MW als minister in mijn volgende kabinet! Ze liegt , bedriegt , manipuleert ,draait altijd om de hete brei heen en heeft nergens kennis van zaken van. Alleen van geld van anderen uitgeven dan want daar is ze een meester in ; zelf is ze te lui om te werken.

Als het een auto zou zijn was die allang afgekeurd 😤

Je zou zou eerder kapot van verdriet zijn, dat je in de steek gelaten word, vlak na je miskraam.
Wat een zelf respect zeg, O, O.😮‍💨

AANDACHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kunnen we niet met zijn allen een GO FUND ME actie opzetten om voor die uitgenaste troela een ticket naar Australië te kopen???
Wel enkele reis natuurlijk. Er zal daar in de rimboe toch ook wel een woonwagenkamp zijn , so back to her roots. Overigens onbegrijpelijk dat dat jankorgel iedere dag Utopia haalt met weer een kletsverhaal. Totaal geen zelfrespect , te sneu voor woorden !

nooit heeft ze er een woord over gerept maar nu haar kleuter zijn ware aard nog maar eens aan het ganse land heeft laten zien probeert ze er een slaatje uit te slaan met haar vreselijke emo troep.
zielig wijf.
@emobywestenberg🤮

Gadver zeg nu ook nog willen scoren over de rug van .Voorheen nooit een woord over gezegd en nu ineens .Word je toch kotsmisselijk van .En Andre .Wat wil je nu ? Een baby en dan voor 2 dagen in de week??

Oh ne, weer kapot van …. !? 😎

Ik snap werkelijk niet dat die nitwit nog aandacht krijgt.. wat een neurotische aandachtszieke troela. Op zich is een miskraam heel triest voor een vrouw maar dat zij daarmee zelfs weer in de schijnwerpers wil komen bewijst dat ze niet spoort. Een misgeboorte is het die golddigger !

Zij kan toch geen tranen meer hebben, zoveel verdriet heeft ze.
Dat ze eens een normaal leven gaat leiden met haar kind. Zonder sociale media, die kleuter die zijn leuter in elke blonde steekt met botox, een normale baan en een eigen huis en niet het huis van een ander.
Ik heb ook veel meegemaakt, maar als ik lees hoeveel zij jankt. Voel ik me niet normaal omdat ik niet zoveel huil.

Yvon ik denk dat jij heel normaal ve bent😀

Als die Monique voor elke gelogen traan een euro zou geven konden er veel van ons een keer xtra op vakantie 😉

Dank je wel Nellie, fijn dat je zegt dat ik normaal ben. En kunnen we haar niet naar een plek sturen waar geen internet, stroom en stromend water is? Zodat ze zelf overal moet zorgen, dan vergeet ze misschien om kapot te zijn van verdriet. Huilen mag ze als ze in haar zelfgemaakte bed ligt.

Labiele zweefteef 🤮

Monique zou haar eigen beweegredenen voor het plaatsen van dit eens moeten nagaan .Het is nooit sjiek om aandacht te generen op emoties van een ander .Als dat geen stem hebben aan de maan universum ligt zoals zij gelooft kan ze maar beter luisteren en haar mond eens houden .Dan die Andre pfff wilt graag een baby omdat hij wat gemist heeft .Man Man ga je dat inhalen met 1 a 2 dagen in de week dan ??? Een baby is er 24 uur per dag 7 dagen in de week dus ook op die momenten wanneer het jou niet uitkomt .

Het is een irritante zweefteef . Waarom besteedt ze niet eens tijd aan iets zinvols ? Bejaarden verzorgen , kinderen opvangen , helpen bij de voedselbank , collecteren voor een goed doel of weet ik wat. Nee , die uitgenaste gaat alleen maar continu op vakantie , naar de kapper of shoppen. Natuurlijk van het geld van André. Walgelijke mentaliteit.