Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman uit de kleren voor aandacht


In de schaduw van de vroege ochtend, terwijl de natuur van Uitdam nog in haar vredige slaap verkeert, waagt een bekende Nederlandse schone zich aan een verkwikkende duik. Katja Schuurman, de beeldschone 48-jarige actrice, omarmt de frisheid van het koude water en deelt haar vrolijke escapade met haar volgers op Instagram.

Een bezoekje aan de Gauwzee zou voor de gelukkige voorbijganger zomaar een glimp kunnen onthullen van Katja, die haar lichaam en geest omhult met de vitaliserende kracht van de natuur. Bewoners en wandelaars, houd je ogen open, want tussen het spotten van de kuifeend en de lepelaar door, kan je zomaar getuige zijn van deze dartele ochtendroutine.

Katja’s enthousiasme straalt uit haar woorden, zoals ze zelf vertelt op het sociale platform: “Nieuwe ontdekking voor mij: elke dag een duik in het inmiddels best koude water. Wat een positieve boost voor mijn lijf, mijn brein en mijn gemoed is dat zeg! Paar stevige ademhalingsoefeningen daarna – I 🩵 ‘Breath of Joy’ (google maar even)- en ik begin mijn dag met een 10-0 voorsprong.” Het doet een beetje denken aan Arie Boomsma die hartje winter de sloot in dook bij zijn huis en dit deelde. Tja alles voor de aandacht he.

Katja’s koele avonturen lijken niet alleen een lust voor het oog, maar ook een uitnodiging voor haar volgers om zich te laten onderdompelen in de verfrissende kracht van de natuur – of tenminste de eigen douchekop. Ze moedigt aan: “Als je geen water om in te zwemmen in de buurt heb, probeer dan toch maar wel eens die koude douche waar je misschien al een poos weerstand bij voelt. Het brengt je écht wat! Vertel me wat het voor jou doet!”

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties