Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes gaf haar zoon André geld zodat hij drugs kon kopen


In de sprankelende wereld van de Hazes familie lijkt er een verbluffend verhaal over jonge André naar boven te zijn geborreld, eentje die de glamoureuze façade iets minder glamoureus maakt. Volgens de flamboyante Rachel Hazes, begon André al op zijn vijftiende met uitgaan, een avontuur dat zij, ongelooflijk maar waar, grotendeels financierde.

In een openhartige bekentenis in de podcast ‘Wat Gaat Er Nou Gebeuren’, deelt Rachel, “André ging best wel jong stappen, met 15 al. Dan geef je natuurlijk je zoon geld mee, omdat hij dan ook de taxi heen kreeg en hij bleef bij een vriend slapen, die was ook zeven jaar ouder, en ik dacht: die kwam ook uit een hele goede familie, dus ik dacht: nou, dat zit wel goed.”

Geld meegeven voor een taxi en een snack, oké, maar Rachel ging veel verder. “Hij was dan 15 dat hij ging stappen en dan gaf ik 200 euro mee. En dan ging hij een week later weer en zei hij: ‘Ja, maar ik moet wel meer geld hebben hoor, want met 200 red ik het niet.’” Het stuitende detail is dat deze opmerking geen alarmbellen deed rinkelen bij Rachel, ondanks dat het een aanzienlijk bedrag is voor een tiener.

Het is alom bekend dat de jonge Hazes jarenlang zichzelf verloor in de roes van drank en drugs, en zijn talrijke escapades waren vaak onderwerp van gesprek. Maar wetende dat hij zijn eerste stappen in deze wereld zette op zo’n jonge leeftijd, en onder het financieel oog van zijn moeder, werpt een nieuw licht op deze tragische kwestie.

Rachel vervolgt, “Dan dacht ik: ja, het is ook allemaal best wel duur voor die jeugd.” Toegegeven, het nachtleven kan kostbaar zijn, maar weinigen zouden dit bedrag als zakgeld rechtvaardigen voor een vijftienjarige. Toch zag zij dit anders, “Puntje bij paaltje, ja dan ging hij stappen, en ik ga nog niet eens zeggen wat ik meegaf.”

Deze openbaring roept vragen op over de ouderlijke verantwoordelijkheid van Rachel. In de meest schrijnende onthulling, geeft ze toe dat ze uiteindelijk heeft ontdekt dat André vanaf zijn vijftiende cocaïne gebruikte. Maar voelt ze zich verantwoordelijk? “Ja, ja. Toch qua opvoeding misschien toch te vrij geweest. En te makkelijk.”

Rachel rechtvaardigt haar acties door te stellen dat een striktere opvoeding tot nog grotere rebellie had kunnen leiden, “Had hij misschien wel een bank overvallen. Ja, ik zeg ook maar iets geks, maar… Dus ja, ik heb het mezelf wel heel erg kwalijk genomen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

je kan nagaan dat roggel te dom is voor deze wereld dus zij heeft hem aan de verslaving geholpen

De hele hazes familie zijn allemaal oplichters moeder en zoon zijn stuiver van witte poeder en oplichters club

€200,- op je 15de van je moeder meekrijgen om een avondje te gaan stappen. Dan ben je toch niet goed bij je hoofd of wel.
Zal morgen mijn vader eens €200,- vragen om een avondje uit te gaan. Ben bang dat ik zijn reactie al weet. Of ik helemaal gek geworden ben, en of ik het zelf maar moet betalen als ik uit wil gaan.

rochel van galen die denkt de don vito corleone van de firma hazes te zijn * incluis warme banden met de onderwereld * doet alsof ze niks van de coke verslaving van dr eigen zoon wist. of toch wel? nee toch niet. ohh jawel ze wist het. 🙄
dat zij nu net als dr zoon de verslaving uitmelkt in de media *naast het constant kleineren van dr dochter* om zelf in the picture te kunnen staan zegt ook weer genoeg over haar.
straks mag sarah ook nog even dr plasje doen en dan is het rondtrekkende circus hazes-van.galen&co weer compleet 🤡🐒🐫🎪

Behalve belachelijk veel geld voor een snotneus lees ik…
Een vriend die 7 jaar ouder was EN OOK UIT EEN HEEL GOEDE FAMILIE KWAM..

Wil ze nu zeggen dat haar zoon ook uit een goede familie kwam?🤔

Ssstttt Nellie, laat Rachel nou in de waan dat ze uit een hele goede familie komt. Wij weten toch wel beter?
Ben ook benieuwd hoe blij Andre is met het feit dat zijn moeder in het openbaar onthult dat hij op die jonge leeftijd al aan dat witte spul zat, en dat zij het ook nog betaalde?

Nellie en Yvon.
Top zijn jullie uitspraken.👍😅🤣😂

Chrisje het is gewoon toch ook belachelijk wat die kroket allemaal durft te vertellen😤
Als ze morgen roept dat ze onze Lieve Heer zag zitten in de perenboom zijn er ook nog mensen die daar intrappen 🤣🤣🤣

@ Chris, het zijn toch uitspraken die kloppen? Maar jou reacties mogen er ook wezen hoor. Vind de reacties van jou en Nellie altijd geweldig. 😁

Die Ny moet dus Nellie zijn 🤭

👍🏻