Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nikkie Plessen blijkt enorme nare krent te zijn


Het flamboyante leven van Nikkie Plessen, bekend om haar voorliefde voor luxe en extravagante uitgaven, krijgt een onverwachte wending wanneer insiders uit de een verrassend andere gerige kant van de socialite belichten.

Een anoniem verhaal brengt ons naar een avond waarop Nikkie, na het delen van een weelderig diner met vrienden ter waarde van €1999,80, besloot de rekening af te ronden naar een nette €2000. “Laat het wisselgeld maar zitten”, zou de fashionista nonchalant naar de ober hebben opgemerkt, volgens een spion van Yvonne Coldeweijer. En in een act van zowel subtiele rebellie als stille verontwaardiging, presenteerde de ober de €0,20 zorgvuldig terug op haar bord, een moment dat volgens de insider onvergetelijk in het geheugen gegrift blijft staan. “Ik zal het nooit vergeten, wat een gierige krent.”

De controversiële verhalen rondom Nikkie beperken zich echter niet tot de gastronomische wereld. Een ander sapje uit het roddelcircuit leidt ons naar een bakkerswinkel in het hart van Amsterdam, waarin Nikkie schijnbaar verontwaardigd raakte over het bijbetalen van €0,10 voor een plastic tasje. “Helemaal uit d’r plaat: ‘Ik koop wekelijks voor zoveel geld aan brood, weet je wel niet wie ik ben?!’”, citeert de spion, die het opmerkelijk vond dat iemand die zonder te knipperen zoveel spendeert aan lekkernijen zo fel zou reageren op een dergelijk bescheiden bedrag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is toch al jaren bekend, wat een arrogant verwend nest ze is, die heeft het zo hoog in haar bol dat ze bijna opstijgt.

het is een verwaande vrouw ze denk dat ze god is ik kost van haar op TV