Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg heeft het emotioneel zwaar en is ziek


Voor Monique, de partner van André Hazes, zijn de afgelopen dagen niet exact verlopen zoals ze had gehoopt. En ja, ze heeft er alles over gedeeld op haar Instagram, ondanks haar eerdere beweringen dat ze de aandacht schuwt en zichzelf als introvert beschouwt.

“Ik eindigde vorige week zonder stem en ging het weekend in met griep. Dat heb ik echt niet vaak. Kan met de volle maan te maken hebben die heel sterk was,” vertelde een enigszins verheven Monique aan haar volgers. Maar zou de kracht van de maan echt genoeg zijn om Monique’s stembanden te beïnvloeden en de griep op te wekken?

Monique’s openhartigheid strekt zich uit over de volledige week waarin ze te kampen had met emotionele ups en downs: “We hebben best een emotioneel pittig weekje achter de rug, maar saampjes blijven we onze gezellige momentjes hebben en eten we elke dag aan tafel. Dan vertellen we de leuke en minder leuke dingen van onze dag.”

De woelige wateren waarop Monique zeilde, strekten zich zelfs uit tot een schijnbaar vreedzame wandeling met de honden, die eindigde in een onvoorziene douche. Ze beschreef de situatie enigszins amusant: “Bij dit filmpje dacht ik lekker even te gaan wandelen met de honden. Zeiknat kwam ik thuis. Niet omdat ik mee ging zwemmen, maar door een stortbui.”

Monique’s interpretatie van haar griep en de sterke maan werd echter met de nodige scepsis ontvangen. “En ik maar denken dat griep door een virus wordt veroorzaakt,” reageerde een van de volgers ietwat sarcastisch, terwijl een andere opmerkte: “Er heerst griep, dus niet de maan de schuld geven.”

Hieronder het bericht van Monique:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monique introvert ?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Wat een kinderlijk en kinderachtig gebrabbel is dit, zeg. Moet dit de taal van een (qua leeftijd) volwassen vrouw voorstellen?

Wat is dit nu weer voor onzin 🤪Die dame is helemaal de weg kwijt ,ik ben ook een paar dagen al wat grieperig hoera geen virus maar de volle maan ziekte 🙃

Beterschap Nellie, helaas is het volgende maand weer volle maan. Dus maak je borst maar nat. Ben je misschien weer aan de beurt met de volle maangriep. 😅

Dankjewel Yvon😃en laat ze maar schijnen de volle maan ik ben nog steeds geen weerwolf geworden 🤣

Ik hoop dat je dat ook nooit wordt Nellie. Maar voordat je denkt dat je volgende maand weer de griep hebt, je kan geen griep krijgen van volle maan en na de griep of verkoudheid ben je weer even een paar weken immuun.

Yvon, ik denk dat niet het was Monique die de griep kreeg van de volle maan 🙃

ziek is die hele kliek