Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis is bijna blut, zit diep in de problemen


De quote meldt dat het vakantie-imperium van Peter Gillis in België lijkt te wankelen. Hoewel Gillis ooit pronkte met zijn succes en zelfs beweerde dat hij in de Quote 500 thuishoorde, toont recente documentatie een andere realiteit: zijn saldo bedraagt slechts een kleine 800 euro.

De Belgische vestigingen van de Oostappen Groep, geleid door Gillis, kampen met forse problemen. Zijn vakantiepark ‘Blauwe Meer’ staat onder druk van de gemeente om gesloten te worden. Andere parken, zoals Parelstrand, lijken financieel te overleven dankzij de aanwezigheid van asielzoekers, terwijl Hengelhoef worstelt met een historie van financiële afschrijvingen en hygiëneproblemen.

Diepe financiële duiken zijn zichtbaar in de boeken, met miljoenen aan afschrijvingen op diverse parken. Opmerkelijk is dat, ondanks deze financiële turbulentie, Gillis in 2020 nog een aanzienlijke winstuitkering van ruim €9 miljoen naar zichzelf overmaakte waarmee hij eigenhandige de parken kapot heeft gemaakt.

Met deze financiële malaise in België en beschuldigingen van belastingfraude in Nederland hangt er een zware schaduw over Gillis. Het lijkt erop dat Peter zijn parken in België zal verliezen en hij failliet wordt verklaard.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het zo is dan zullen de broers De Rooi dat varkentje wel eens gaan wassen denk ik zo.
Gillis heeft er gruwelijk veel geld van geleerd met het Prinsenmeer als onderpand wat al 2 keer gehypotykeerd was.

Vandaar dat hij nu van Nicol 1,7 miljoen eist voor a.s. zondag i.v.m. al dan niet leugens die zij over hem heeft verspreid.

Volgens mij is hij binnenkort met de stille trom vertrokken en blijven de 3 kinderen met de ellende achter.

Ze zoeken het maar mooi uit ik maak aan de hele Gillis zooi geen woorden meer vuil.
Einde verhaal wat mij betreft.

Die heeft allang van alles en nog wat in het buitenland geparkeerd, vandaag of morgen is die gewoon verdwenen en laat de achterblijvers met de brokken zitten.

Dat krijg je als je de ene patser bak /huis koopt na de ander.
Je personeel uitbuit waardoor je goedkope buitenlandse niet Nederlands sprekende mensen aanneemt waardoor je uiteindelijk klanten kwijtraakt.
Goedkoop is duurkoop!!