Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland met spoed naar het ziekenhuis


Drama ten top in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland. Erica Meiland had de zware taak om kleindochter Vivé te passen, en dat liep uit op een fiasco. Alsof dat nog niet genoeg was, was de spanning tussen moeder en dochter Maxime de hele aflevering te snijden.

Erica heeft duidelijk haar mening over Maxime’s huishoudelijke vaardigheden: ze kan veel meer doen in huis. Maxime, daarentegen, is al druk genoeg met haar kinderen. Na wat aandringen weet Maxime haar moeder over te halen om even op de kids te letten, zodat ze zelf huishoudelijke taken kan verrichten. Maar Erica kiest er voor om zélf aan de slag te gaan, en Maxime met de kinderen achter te laten.

“Ik vind dit huishoudelijke werk fijner,” bekent Erica. “Dit heeft een begin en een eind. Bij kinderen is dat anders. Wat een verschrikkelijke oma ben ik.” Ze wil gewoon graag nuttig bezig zijn. “Als ik moet kiezen tussen deze klusjes en oppassen, dan kies ik voor de klusjes.”

Maar het loopt al snel mis. Maxime krijgt een noodoproep van haar moeder terwijl ze in het tuincentrum is. Vivé is van de trap gevallen. “Echt waar, mam?” roept een onthutste Maxime. Ook Martien Meiland kan zijn teleurstelling niet verbergen: “Erica kan ook niets, ze kan gewoon niet oppassen.” De kleine Vivé droeg sokken en dat veroorzaakte de val. Erica belooft beterschap, maar Maxime twijfelt daaraan.

“Ik had een voorgevoel,” zegt Maxime. “Daarom heb ik er vanochtend niets over gezegd, maar ik maak me altijd zorgen als de kinderen bij mijn moeder zijn. Ze is gewoon niet oplettend genoeg.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Ik had een voorgevoel,” zegt Maxime. “Daarom heb ik er vanochtend niets over gezegd, maar ik maak me altijd zorgen als de kinderen bij mijn moeder zijn. Ze is gewoon niet oplettend genoeg.” Dit vind ze dan, waarom laat je je kind daar dan ? Uit gemakzucht ? Vreemd hoor.

Niet zeuren achteraf Maxime, gewoon zelf op je kinderen passen en je huishoudelijke dingen doen.

Je hebt twee handen die je net zo hard kunt laten wapperen als je stem klinkt dus zelf de schouders eronder zetten dan hoef je een ander ook niet de schuld te geven als het mis gaat. Of…. ben je liever lui dan moe???
Je maakt je er wel heel maken van af😡

Als je op je kleinkinderen past, gaan die toch voor alles.
Erica is geen geboren oma, die zou van mij niet op mogen passen.
Erica is met te veel dingen te gelijk bezig, behalve met het belangrijkste.
De kinderen 🧒.

Dan ga je zelf maar eens op je kinderen letten, omhooggevallen trut.
Jij en je zus zijn toch ook als “perfect “ uit hun opvoeding gekomen? Want zo gedraag jij je wel.

Leroy gaat jou toch wel verlaten, neemt hij sowieso zijn eigen dochter mee, en raak jij je “droom Vila” al helemaal kwijt rupsje nooit genoeg.

Hoe durf jij jouw moeder zo te behandelen?!? Wat heb jij ooit bereikt? Alles wat jij aanraakt verandert in stront. Kijk maar naar je webshops/sex lijnen etc etc.
Je kunt niks je bent niks en je bent te stom om te begrijpen dat je ook nog eens niks weet.

Maxime is een lui varken een verwaand persoon en te lui om te werken ik hoop dat ze de villa snel moet verkopen met die grote mond van haar

Ik ben geen fan van de Meilandjes maar is al dat schelden nu echt nodig?😡

Erica is echt geen oma, maar rupsje-nooit-genoeg een moeder die wel heel makkelijk de kinderen doorschuift naar een ander om haar eigen dingen te doen(iets wat geld oplevert en dat doen kids niet), die familie hangt van rariteiten aan elkaar.

Nellie ,nou inderdaad ,wat een gefrustreerde mensen toch om zo tekeer te gaan .Ja als je heel erg ontevreden met je eigen leven bent krijg je dit .