Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Spaanse kroonprinses Leonor ‘neergeschoten’


De Spaanse kroonprinses Leonor heeft de tabloids weer gehaald, maar dit keer niet vanwege een glamoureus galabal of door een ruzie met onze eigen prinses Amalia . Nee, Leonor ruilt haar tiara in voor een militair uniform. Ze is namelijk begonnen aan een driejarige militaire training in Zaragoza, waar ze zich verdiept in de geheimen van het slagveld.

Het lijkt erop dat de Spaanse prinses meer in huis heeft dan alleen koninklijke gratie. Tijdens een recente gevechtssimulatie bleek dat ook haar mede-cadetten het niet konden laten om de prinses ‘neer te schieten.’ “Je bent dood!” zou het bevel zijn dat Leonor te horen kreeg.

Het militaire leven brengt duidelijk veranderingen met zich mee voor de prinses. Ze ruilt haar luxueuze paleisvertrekken in voor een gedeelde slaapzaal met andere vrouwelijke cadetten. En ook haar weelderige lokken moeten wijken voor praktische overwegingen; ze zijn voortaan altijd opgestoken. Koning Filip waarschuwde haar al: “deze met daadkracht en geduld doorstaan.”

Na het behalen van haar diploma aan het prestigieuze UWC Atlantic College in Wales, waar ook onze eigen prinses Alexia studeerde, kon Leonor kiezen voor een sabbatical. Maar nee, deze kroonprinses gaat direct voor het echte werk. Haar opleiding kent een strak schema: het eerste jaar bij de landmacht, vervolgens een jaar bij de marine, en tot slot een jaar bij de luchtmacht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het gehele koninginshuis bestaat leugens en leugenaars ik heb daar een bloed hekel aan

Adri, dat weten we onderhand wel hoe jij over het koningshuis denkt. Je reacties beginnen nu echt vervelend te worden. En daarbij, dit bericht gaat niet over ons koningshuis maar dat van Spanje. Denk je dat ze het in Spanje interessant vinden wat jij van ze vind? Ik zal je uit de droom helpen, en daar geven ze helemaal niets om om wat een Nederlandse trol van ze vind. Want dat ben je, een trol.

In ieder geval weten de prinsessen in Spanje en België beter wat werken is, dan die hier in Nederland.