Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Felle strijd tussen Amalia, Alexia en de Spaanse prinsessen


Amalia en Alexia, de Nederlandse prinsessen, betoverden het Formule 1-evenement in Zandvoort met hun onberispelijke stijl en vleugje glamour. Terwijl hun aanwezigheid met lof werd ontvangen, kregen de Spaanse prinsessen Leonor en Sofía juist kritiek van de Spaanse media, die beweerden dat ze een lesje in mode konden leren.

De Nederlandse prinsessen werden geprezen om hun stijlvolle verschijning, terwijl de Spaanse pers hun Spaanse tegenhangers bekritiseerde vanwege hun kledingkeuzes. Terwijl Amalia en Alexia schitterden op het Formule 1-evenement, werd er in Spanje een mode-strijd opgemerkt.

“Prinses Alexia vierde pas enkele maanden geleden haar achttiende verjaardag, en hier straalt ze met jeugdige elegantie op een openbaar evenement. Leonor en Sofía kunnen zeker nog wat leren op het gebied van stijlvolle kleding,” meldde El Universo, een vooraanstaande Spaanse krant.

Een Spaanse nieuwssite ging zelfs zo ver om de Spaanse koninklijke familie uit te roepen tot ‘slechtst geklede’, vanwege hun aanhoudende voorkeur voor conservatieve japonnen en gedateerde jurken die niet in lijn lijken te zijn met de jeugdige uitstraling van de Spaanse prinsessen.

Hieronder de outfits:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties