Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Vieze smerige boel in pension Meilandjes, moet sluiten


De sappige ins en outs van Chateau Meiland zijn weer het gesprek van de dag, vooral dankzij de laatste keukenblunders van Martien en Maxime. Terwijl de meesten van ons broodjes bakken als een fluitje van een cent zien, is dat voor dit duo kennelijk een klus op zich. “Het is echt belachelijk dit”, aldus een ontzette fan op social media.

Het broodbakdrama bereikt een hoogtepunt wanneer het brandalarm begint te loeien in het pension Code Rosé. In plaats van maatregelen te nemen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt, hebben Martien en Maxime besloten dat de beste oplossing is om het brandalarm simpelweg af te plakken. “Dat is helemaal niet zo erg”, zegt Martien, hetzelfde argument dat hij gebruikte om een koffiemok vol oude koffieresten aan een gast aan te bieden.

Ondertussen zijn de fans stomverbaasd over de nonchalante houding van Martien als het op hygiëne aankomt. Een kijker weet het goed te verwoorden: “Koffieresten in een mok is helemaal niet erg, zegt Martien. Pfff”. Een andere fan voegt toe: “Is dat grappig? Om de broodjes zo in de oven te smijten en zonder handschoenen eruit te halen? Nee!”

Alsof dat nog niet genoeg is, lijkt Erica ook niet vies van enig manipulatief gedrag. Ze wil namelijk Melissa, het kamermeisje, zo ver krijgen dat ze intrekt in het pension. Ondanks enige twijfel van Melissa, probeert Erica haar te overtuigen door te beloven dat het pension een make-over krijgt. “Zo zeg, dat meisje als 24-uurs-sloofje binnenhalen onder het mom van ‘dan krijg je een grotere woning’. Doortrapt zeg Erica”, waarschuwt een kijker het kamermeisje. “Doe het niet meis! Je bent zo je vrije leven kwijt en 24 uur per dag in dienst van Code Rosé.”

Kortom, als dit een weerspiegeling is van het daadwerkelijke management van Code Rosé, is het pension niet bepaald op weg om vijf sterren te verdienen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

het zijn een stel vies peuken altijd aandacht aantrekken

Hé AC Pot (of Karin of hoe je ook mag heten), word je niet eens moe van jezelf?