Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxim Hartman slaat collectant in elkaar, politie grijpt in


Maxim Hartman, die normaal met zijn woorden al genoeg aandacht trekt, zat deze keer in een echt handgemeen, zo verklapt hij in de podcast ‘Over Routines’ van Arie Boomsma.

“Ik gaf hem een klein zetje, waarbij zijn telefoon kapot is gevallen,” vertelt een opgefokte Hartman. Het begon allemaal zo onschuldig: een 19-jarige knul, collectant van het goede doel Wilde Ganzen, drukte op de deurbel. En daar was Hartman niet van gediend. “Hij toonde geen respect,” blaast Hartman stoom af.

“Je moet niet zomaar aanbellen bij de deur. Je kan bij de voordeur vragen: mag ik naar binnen komen? Maar nu ga je naar buiten,” legt de tv-maker uit. De jongen was het daar niet mee eens en Hartman bekent: “Toen moest ik toch een beetje gaan duwen.”

En ja, duwen leidt tot trekken, en voor je het weet staan er camera’s en politie voor je neus. “En toen kwam de politie erbij, want hij ging mij vasthouden,” onthult Maxim.

Verplaatst naar de straat, gaf Maxim de jongen én omstanders “een waarschuwing”. Maar Maxim had ook een moment van zelfreflectie: “Nee, ik moet niet een gassie neerslaan.” De meest verrassende wending? Maxim heeft achteraf geen spijt van zijn zelfbeheersing. “Het is totaal onnodig, zonde van je energie, maar aan de andere kant geeft het ook een onoverwinnelijkheidsgevoel.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die vent is compleet van de wereld en denkt dat hij God is, de idioot.

Vreselijke vent die Maxim, hij denkt dat hij alles en iedereen zo maar kan beledigen.
Hij heeft altijd een grote bek , en er is maar één mening die van hem.🤮

Respect hebben voor Maxim? Hij is echt helemaal van de pot gerukt 😡

Ik mag die Maxime sowieso al niet omdat hij altijd zo vrouw onvriendelijk is. En nu heb ik nog een reden meer om een hekel aan die mafklapper te hebben.

Ik vind het een verschrikkelijke vent, opzouten.
Denk maar dat hij alles kan zeggen. Brrrrr griezel