Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yolanthe onthuld haar one night stands avontuurtjes


Yolanthe Cabeau heeft in een interview met tijdschrift Beau Monde alles gedeeld over haar single leven. Ze was zelfs heel openhartig over haar vermeende one nights stands met Rico Verhoeven en Donny Roelvink.

Sinds haar welbekende breuk met Wesley Sneijder kan het geruchtencircuit maar niet genoeg krijgen van Yolanthe. Men koppelde haar zelfs aan Rico Verhoeven en Donny Roelvink. Maar wat zegt Yolanthe zelf? “Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander. Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen maar niet van elkaar kan verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten.”

Maar hier komt het meest onthullende deel: Yolanthe heeft nog nooit een bed gedeeld voor een snelle wip. Ze is zelfs een beetje een ouderwetse romanticus: “Ik heb nog nooit een onenightstand gehad in mijn leven. Dat is niks voor mij. Als ik iemand toelaat, dan is dat omdat ik een veilig gevoel, respect en een vorm van liefde voel voor die persoon. Daar ben ik heel loyaal aan. Ik hop zeker niet van de een naar de ander.”

Hoewel Yolanthe een ware magneet voor flirts lijkt te zijn, verandert ze deze dynamiek snel. “Natuurlijk flirten mannen wel eens met me”, zegt ze, “maar ik denk dat die al snel voelen dat ik niet dat type ben. Ik ben erg op mezelf en de meeste nieuwe contacten breng ik zo snel mogelijk naar een vriendschap. Toch ben ik heel romantisch en vertrouw ik erop dat mijn ware liefde er op een dag komt.”

Dus, lieve lezers, misschien is er nog hoop voor de ware romantici onder ons. Yolanthe is niet op zoek naar snelle avontuurtjes, maar wacht geduldig op die ene speciale persoon die haar hart kan veroveren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jullie doen alsof dat zo raar is dat iemand niet van one night stands houdt. Ik hou er ook niet van. En ik denk dat er genoeg mensen zijn die er niet van houden.

Helemaal waar Yvon👍

Ik deel al vanaf 1976 lief en leed met manlief in goede en minder goede tijden en noot gedacht aan een one night gedoe 😤