Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw beschuldigt Xander de Buisonjé van wangedrag


Sophie de Buisonjé, de vrouw van zanger Xander de Buisonjé, heeft onlangs een nogal cryptisch bericht op Instagram geplaatst over een “uitdagende periode” die ze doormaakt. “Ergens had ik al een vermoeden dat mijn vakantie anders zou gaan lopen,” zegt ze over haar aanvankelijke plannen om volledig tot rust te komen. Het is niet zomaar een vakantiebericht, want Sophie en Xander lijken elkaar niet meer te volgen op Instagram. Ruzie in het paradijs?

Sophie ging verder in op haar behoefte aan een pauze. “Mijn voornemen was om een maand de stekker er volledig uit te trekken. Ik voelde mij nog niet eens zo zeer opgebrand, maar voelde wel dat ik een pauze nodig had,” verduidelijkt ze. Deze pauze blijkt echter ingrijpender dan gedacht, want zoals ze zelf zegt: “Voor mij wel een bevestiging dat dingen anders moeten. Dat ik te vaak over mijn grens was gegaan.”

De yogalerares zegt dat het werk haar zo heeft opgeslokt dat ze zichzelf bijna was kwijtgeraakt. Ze vertelt: “Het is zo belangrijk om soms te leunen en het proces te vertrouwen waarin je zit.” Ook is ze niet van plan om nieuwe grote projecten op te zetten. “One thing at a time,” zegt ze daarover.

Nu de twee elkaar niet meer volgen op Instagram, lijken de geruchtenmolen en speculaties alleen maar toe te nemen. Is de ‘uitdagende periode en dat ze te vaak haar grens is overgegaan’ een sneer richting Xander die zich misdragen heeft?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties