Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onthuld: De vioollerares connectie in Amalia’s hoge dreigingsniveau blijkt pure onzin


Er waart een schaduw van bedrog over de gouden kooi waarin Amalia, onze toekomstige koningin, zou zitten. Was de dreiging van een ontvoering of erger een rookgordijn?

“Krankzinnig en gestoord,” dat zijn de woorden van Mohamad E., de man die ervan wordt beschuldigd snode plannen te hebben gehad tegen onze kroonprinses. Maar nieuwe onthullingen van Het Parool gooien olie op een vuur dat nooit lijkt te zijn ontstoken.

Volgens deze analyse zou er misschien nooit een daadwerkelijke bedreiging zijn geweest. Is het hele paleis betrokken bij een grootschalige misleiding? En waarom werd er gefluisterd dat informatie over Amalia kon worden vergaard via haar vioollerares? En dat ze daarom in gevaar was.

“Óf men is te bang om de kroonprinses in vrijheid te stellen, óf dit is een truc om meer bevoegdheden te krijgen onder het voorwendsel van haar veiligheid,” fulmineert de advocaat van Mohamad E. op de pagina’s van Het Parool.

Maar hier komt de klapper: Amalia heeft al acht jaar geen vioolles meer gehad. Dus hoe serieus was deze dreiging. Is dit een onschuldige fout of zit er meer achter? Is de naam ‘Amalia’ misschien een codewoord voor iets veel groters?

Één ding is zeker, dit verhaal is nog lang niet voorbij, en het lijkt erop dat de waarheid verborgen blijft in een web van koninklijke intriges. We blijven dit uiteraard op de voet volgen. De Dubieuze ‘Bedreigingen’ tegen Kroonprinses Amalia

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het klinkt als een titel voor een spannend boek “De Dubieuze ‘Bedreigingen’ tegen Kroonprinses Amalia.”
Maar als het niet waar is, dan is het wel ontzettend triest van degene die het verzonnen heeft, en de mensen die erin meegingen. Een groot deel van Nederland heeft met Amalia meegeleefd omdat ze dachten dat ze bedreigd werd.

Ik heb onlangs ergens gelezen dat ze de bedreigingen vanuit de gevangenis verstuurd zouden hebben?

Het zal toch wel waar zijn, Amalia is echt niet voor niks steeds zo streng beveiligd geworden.

Yvon goed idee van het boek zou een bestseller kunnen worden😉

Adri heeft het koningshuis jouw iets aangedaan? Mij niet gelukkig maar ik ben dan ook heel tevreden met mijn eigen leventje en staar me niet blind op eventuele rijkdom van anderen. 🇾🇪

Daarom zeg ik ook niet dat het niet waar is, alleen als het niet waar is dat Amalia bedreigd wordt het heel erg triest is.
Ik ben niet goed in verhalen schrijven, wel in verhalen (boeken) lezen. Dus als jij het boek gaat schrijven, dan ben ik de eerste die het koopt. Liefst wel voor op mijn e-reader. 😉

Ach, laat Adri Pot. Die weet niet beter. Hij zal misschien jaloers zijn op de koning dat hij zo’n mooie vrouw heeft. Ik heb hem er ook een keer op aangesproken, maar je krijgt geen antwoord van hem.

Het koningshuis zij liegen en bedriegen alles aan elkaar allemaal aandacht trekkers en walgelijk volk
Het de grootste misdagers van Nederland op rotten die lui ga naar Griekenland oplichters

Hé ADRI POT, een beetje rustig joh. Het Koningshuis brengt geen berichten naar buiten, maar dat doen altijd anderen. Wil jij het eens van deze kant bekijken?!

👍🏻