Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Dreigt er een Breuk bij Vandaag Inside? Johan Derksen en René van der Gijp hebben ruzie


Het was gisteren een en al vuurwerk in de talkshow Vandaag Inside. Johan Derksen en René van der Gijp, bekend om hun ongezouten meningen, raakten verwikkeld in een verhitte discussie. Dit keer was het onderwerp van gesprek niemand minder dan politicus Pieter Omtzigt. De politieke ‘wonderboy’ heeft namelijk een gedurfd idee: hij wil diepgravende tv- en radiodebatten met slechts twee of drie lijsttrekkers.

“Omtzigt heeft de uitstraling van een natte krant! Na twee minuten luisteren, ben je toch in dromenland?” sneerde Van der Gijp.

Maar Johan Derksen was het daar absoluut niet mee eens. “Kijk, Pieter wil zich niet verlagen tot die flutdebatten die meer weg hebben van een circusact. Hij wil inhoud, geen goedkope one-liners!”

De spanning tussen de heren liep hoog op. Van der Gijp begreep maar niet wat Omtzigt bezielde: “Snap jij iets van die vent? Ik dus echt niet.”

Heb je het gemist? Hieronder kun de verhitte discussie terugkijken:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De. Intelligentie van de Gijp is echt niet hoger als 68 en hij is zwaar oversext

Inderdaad een ex-voetballer van laag niveau met het IQ van een kikker. Dom lachen en continu met z’n takken aan anderen zitten. Bah….misselijkmakend ventje.

Minder vloeken zou hem sieren.