Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Man in scootmobiel valt vakkenvuller aan in de Albert Heijn


Het lijkt een simpele baan: rekken volproppen bij de Albert Heijn. Maar als je denkt dat het alleen om het stapelen van dozen gaat, heb je het flink mis. “Je bent net rustig de pasta aan het rangschikken en dan… BOEM, een oud dametje duikt op en vraagt waar ze melk kan vinden.

Nou, in zo’n geval kun je haar natuurlijk naar het juiste gangpad wijzen, maar de kans is groot dat ze dan nog een uur aan het dwalen is. Dan moet je dus even meelopen. Je werk komt dan natuurlijk nooit af.

Maar de echte verrassingen komen soms op vier wielen. In één filiaal rolde er een man op een scootmobiel de winkel binnen terwijl een medewerkster bezig was de tandpasta en tandenborstels aan te vullen. Gelukkig zijn de gangpaden bij de Appie ruimer dan die bij de Aldi, anders was het een ware botsing geworden. “De man nam de vakkenvuller gewoon mee op zijn jacht naar bami groente!”

Maak je geen zorgen; de medewerkster kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Maar een alledaagse dag bij de Appie? Verre van dat. “Het was zeker een ritje om niet te vergeten,” aldus de bron. Dus de volgende keer dat je je winkelmandje vult bij de Appie, denk dan even aan de onbezongen helden die tussen de schappen zwoegen en meer beleven dan je ooit had kunnen denken.

Hieronder de beelden:

@mcloudness bij de promo's moet je snel zijn😂😅 #promo #promos #oeps #lol #fyp #albertheijn #scootmobiel #voorjou ♬ Jackass – TV Theme Players
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En ook gewoon doorrijden, ipv even stoppen.
Scootmobielen hebben 2 standen. schildpad en haas, die scootmobiel stond niet op schildpad.