Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige rellen bij Feyenoord tegen Utrecht, gezinnen rennen voor hun leven


De spanning was te snijden na de fluit van de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord. Een explosieve cocktail van emoties leidde tot een situatie die zo onhandelbaar werd dat de ME moest worden opgeroepen. Wie precies het lont in het kruitvat stak, is nog voer voor debat. Volgens sommige ooggetuigen zouden Feyenoord-fans zich een weg uit het gastenvak hebben gevochten, terwijl anderen beweren dat het juist de Utrecht-aanhang was die richting de tunnel stormde waar Feyenoord-supporters doorheen moesten. Het toppunt? Een Utrecht-fan die zich ineens tussen de Feyenoord-fans bevond!

Om het allemaal nog heftiger te maken, moesten gezinnen die van de kindvriendelijke tribunes kwamen, schuilen in parkeergarages om te ontkomen aan de chaos.

Maar laten we eerlijk zijn, het rommelde al voordat de wedstrijd begon. Slimme Feyenoord-fans hadden kaartjes weten te scoren voor de Utrecht-tribunes en dat zorgde voor een opstootje in het eet- en drinkgedeelte van het stadion. En hoewel de groene mat gedurende de wedstrijd verbazingwekkend kalm bleef, ging het er op de tribunes heftig aan toe. De Utrecht-fans hadden het speciaal gemunt op technisch directeur Jordy Zuidam. “Weg met Zuidam!” was hun strijdkreet.

Wat dit alles betekent voor toekomstige wedstrijden en de veiligheid van de fans, dat blijft nog de vraag. Eén ding is zeker: deze match zal nog lang besproken worden.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties