Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk heeft alweer een nieuwe vlam na dumpen Erland Galjaard


Oh la la, het lijkt erop dat Erland Galjaard en Wendy van Dijk niet meer zo gezellig onder één dak zitten als voorheen. Dat suggereert althans d eStory, die claimt dat Erland stiekem een luxe flat heeft gescoord in Rotterdam, en dat allemaal op zijn eigen naam!

Evert Santegoeds, de man die we allemaal kennen van Privé en toevallig ook een collega van Wendy, doet er nog een schepje bovenop. Volgens zijn eigen podcast Strikt Privé zou het stel al aparte levens hebben. “Als er twee leden van de familie door knokkelkoorts getroffen worden en Erland Galjaard niet, dan is de vraag: was hij wel mee naar Thailand?” zegt Evert. En laten we eerlijk zijn, zijn afwezigheid in het tropische Thailand waar Wendy en zoonlief vertoefden, spreekt boekdelen!

Het is de oorverdovende stilte die volgens Evert het meest onheilspellend is. “Iedereen zwijgt. Ik heb ook Erland Galjaard proberen te bereiken, maar die zegt er helemaal niets over.” Tja, als je eerder openhartig bent over je relatieproblemen en nu je lippen stijf op elkaar houdt, dan gaan wij natuurlijk speculeren!

Is de liefdesvlam tussen Erland en Wendy echt gedoofd? Evert denkt van wel: “Ik denk in elk geval dat ze niet meer zo verliefd zijn als ze waren toen ze op Ibiza elkaar het jawoord gaven.” Zijn pessimisme wordt alleen maar versterkt door het prijskaartje van Erland’s nieuwe stulpje. “Als je een huis van meer dan een miljoen koopt in Rotterdam, wat toch een heel eind uit de buurt is van Wendy die aan de Vecht woont…”

We blijven dit nauwgezet voor jullie volgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties