Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Guido Weijers is tweede Thijs Römer, meisjes waren nog jonger


De showbizzwereld staat op zijn kop nu Yvonne Coldeweijer haar pijlen heeft gericht op niemand minder dan Guido Weijers. De sappige verhalen die rondzingen doen vermoeden dat het een behoorlijk tumultueuze zaak is. Een vraag van een oplettende volger bracht het aan het licht: “Wat voor sappige onthullingen staan ons te wachten die de grond onder iedereen doet schudden?” En Yvonne’s reactie was allesbehalve terughoudend: “De dames waarmee Weijers contact heeft gehad, zijn zelfs jonger dan die van Thijs Römer!”

Het lijkt erop dat ze vastberaden is om alles tot op de bodem uit te zoeken. Hoewel de exacte aard van de informatie nog in nevelen is gehuld, lijkt het erop dat het nieuws enige gelijkenis vertoont met de controverses rond Thijs Römer.

De zaken namen een wending in juni, toen Yvonne al hintte: “Ik heb afgelopen tijd veelvuldig contact gehad met jonge dames die me hun verhalen hebben toevertrouwd. Gezien hun leeftijd destijds maak ik me ernstig zorgen. En dan heb ik het niet over twintigers die uit vrije wil met hem op vakantie gaan. Ik aarzel om het te brengen, maar ik vind dat ik dit moet delen.”

Opvallend is dat het niet mogelijk bleek om contact te leggen met Weijers. Yvonne vermeldt: “Ik heb Guido zondagochtend om een reactie gevraagd, met de intentie om hierover een gesprek te voeren. Tot nu toe heb ik nog geen enkele reactie ontvangen. Ik verwacht eigenlijk ook niet dat er een reactie komt, want hij is zich vast bewust van zijn eigen daden. Echter, ik wil hem wel de kans geven om zijn standpunt te verwoorden. Guido Weijers, alsjeblieft stuur me een bericht.”

Of er al daadwerkelijk contact is geweest tussen Yvonne en Guido blijft vooralsnog onbekend. Wat wel zeker lijkt, is dat er een hevige mediastorm kan ontstaan als de onthullingen werkelijk waar blijken te zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sjonge jonge, wie is er nog niet beschuldigd als het erom gaat de handen niet te kunnen thuis houden bij jonge dames . Als ze echt zo jong waren waar waren de ouders dan ?

Nellie, dat vraag ik me ook af ouders moeten toch merken als er iets niet klopt.Yvonne Coldeweijer je begint langzaam iedereen te beschuldigen.

Misschien kinderen uit gebroken gezinnen, ouders die het niet interesseert waar de kinderen uithangen.
Je ziet dat toch ook bij loverboys.
Yvonne zal dit heus niet openbaar maken, als het niet waar is.
Je ziet wel met die Romer wat hij uit
Uitgevreten heeft, ik las gisteren die apjes naar die meisjes wat hij schreef, om te kotsen.
Waar rook is is ook meestal vuur 🔥

Joke ik ben geen fan van madam Coldeweijer maar ze heeft het vaak bij het rechte eind 🤨

Vroeger heb ik ook wel eens met een artiest staan tongen op m’n 16e.
Vriendin van mij op d’r 17e op vakantie op het strand met een artiest “bezig” geweest. Hij was toen 20(!!) Toen kon dat ook nog.
Leek wel of wij toen al stukken volwassener waren die minder “ beschermd” diende te worden.
Wij zaten erover op te scheppen.
Als je op je 16/17e met een jongen vrijt van 21 scheelt 4/5 jaar. Is hij dan ook gelijk een pedo?
Of is het meisje misschien te volwassen proberen te doen.
En als die gast dan bekend is, en hij ziet haar als tussendoortje heeft hij haar ineens verkracht en verkoopt ze d’r appgeschiedenis aan de media.

Als een jongen van 21 met een meisje van 16/17 “rommelt, dan wordt hij volgens de wet gezien als pedo. Maar ik snap wat je bedoeld, ik was toen ik 16/17 was ook volwassener dan de jongens van mijn eigen leeftijd. Mijn ouders hebben daar nooit moeilijk over gedaan toen ik zo jong was, maar mijn moeder heeft toen wel goede volwassen gesprekken met mij gevoerd over seks en als ik iets niet wil, ik het ook niet moet doen. Toendertijd had je wel pedo’s maar een relatie tussen een 16/17 jarige met iemand van 21 daar werd niet zo moeilijk over gedaan. Ik was geloof ik 18 toen ik voor de eerste keer seks had. Ik ben inmiddels bijna 46.

Medusa en Yvon het klopt helemaal wat jullie schrijven ook in mijn jeugdjaren werd er niet moeilijk over gedaan als je een vriend had die ouder was.
Ik was 15 en had een vriendje van 21 , ons mam zei je weet hoever je kunt gaan daar had ik al hele preken over te horen gekregen.🥵

Ook was thuis iedereen welkom egaal waar ze vandaan kwamen op die manier zagen hun ook met wie ik omgang had realiseerde ik me toen ik zelf kinderen had. ( slim van ze).

De meisjes waar het bij Guido over gaat zouden 14 jarige zijn?
In deze tijd kan dat echt niet en al helemaal niet als ze er voor beloond worden. Dat was vroeger ook al zo maar toen waren de ouders volgens mij veel meer bij de kinderen betrokken?

Waarschijnlijk wel.
Mijn ouders en ik hebben hele gesprekken gehad over alles enzo. Heb zelfs een keer aan mijn ouders durven vragen wat je zou moeten voelen als je klaar ging komen. Mijn ouders hebben daar super relaxed op gereageerd.
Ik zie mijn eigen zoon mij dit niet vragen, niet dat ik hem af zou wijzen, maar meer de mentaliteit van de jeugd ofzo??