Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis In diepe problemen door illegale prostitutie op vakantieparken


Opnieuw staat Peter Gillis in het middelpunt van de aandacht, en deze keer is het vanwege een schokkende onthulling die het roddelcircuit in vuur en vlam zet. De befaamde televisiepersoonlijkheid, vooral bekend van ‘Massa is Kassa’, lijkt zich niet te kunnen onttrekken aan controverses en juridische strubbelingen. De laatste tijd is zijn reputatie danig aangetast door allerlei misstanden die aan het licht zijn gekomen.

Eén van de meest opvallende incidenten is de zaak van illegale prostitutie die verband houdt met zijn vakantiepark Prinsenmeer. Een plek die voor ontspanning en vermaak zou moeten staan, wordt nu geassocieerd met duistere praktijken. Maar laten we duidelijk zijn, het was niet Gillis zelf die betrokken was bij de activiteiten die de aandacht trokken. Desondanks heeft het verhaal een schaduw geworpen over zijn reputatie.

Met een reeks dwangsommen en rechtszaken achter zich, lijkt Gillis geen vreemde te zijn in het juridische speelveld. De grootste financiële dreunen kregen hij en zijn onderneming te verduren vanwege het huisvesten van illegale arbeidsmigranten, waar boetes tot wel een miljoen euro kunnen oplopen.

Maar dit keer is het nog ernstiger. Verschillende gemeentes zijn vastbesloten om Gillis uit hun gebied te weren, waaronder de gemeente Asten, waar Prinsenmeer zich bevindt. Terugblikkend op een opmerkelijke gebeurtenis van twee jaar geleden, werd een vrouw op heterdaad betrapt op seksuele handelingen tegen betaling op de parkeerplaats van het vakantiepark. De gemeente Asten stuurde Gillis een waarschuwing en beloofde handhavende maatregelen als er zich een herhaling zou voordoen.

En herhalen deed het zich. Een jaar later voerde de politie een inval uit in één van de chalets op het vakantiepark, met onthullende resultaten: een schaars geklede Braziliaanse vrouw en een man werden betrapt op een nogal compromitterende situatie. Gemeente Asten greep wederom in en beweerde dat Gillis niet genoeg had gedaan om de illegale praktijken in te dammen.

Het gevolg? Een mogelijke boete van 2.000 tot wel 10.000 euro hangt als een donkere wolk boven het hoofd van Gillis. De vraag blijft nu: Hoe zal deze nieuwste onthulling de toekomst van Gillis beïnvloeden? En wat zal het volgende schandaal zijn dat zich ontrafelt?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar kijk je toch niet van op.
Zeker is hij daar van op de hoogte.
Maar Gilles is te druk bezig met zich zelf, zijn vriendin dure auto,s en kastelen vakanties , noem maar op.
Heel het kaartenhuis stort in elkaar, en heeft zijn appeltjes voor de dorst allang ergens geparkeerd.

Chrisje die geparkeerde appeltjes zouden zomaar pruimpje kunnen zijn😉

Er moest natuurlijk een S achter die pruimpje 😡

Dacht ik al Nellie.😉🤣

@Nellie, hij zal ook zijn pruimpje wel al ergens geparkeerd hebben. En wel in zijn eigen bed. Als ze echt een relatie hebben. 😂

Dan denk ik dat hij eerst zijn strik diploma moet halen Yvon en dan heel misschien als beloning….🤣🤣🤣

De keuze is reuze

Met zijn strikdiploma kan Wendy hem mooi helpen. Zij heeft al 5 kinderen, dan kan ze hem ook wel helpen in zijn opvoeding.

Gilles blijf een crimineel dus gewoon al zijn parken sluiten anders kom je nooit van hem af strenger optreden

Worden jullie nou niet gek hiervan,die hetze tegen gillis,nergens bewijzen van maar alles word maar geroepen. Laat die mensen met rust

Zeg dat even tegen de burgemeesters waar dhr Gilles vakantieparken heeft, dat ze de hetze tegen hem moet stoppen. Omdat dhr Gillis een brave ondernemer is die zo zijn best doet om alles netjes te doen. Geen problemen heeft met vergunningen, dat de burgemeesters dat allemaal verkeerd zien. Misschien heel misschien lachen ze je niet uit in je gezicht, maar doen ze dat als je weer weg bent.
Als je nog in sprookjes gelooft, moet je naar de Efteling gaan. Helaas zit daar geen vakantiepark van dhr Gilles in de buurt.

Niet meer ! Droomgaard was wel eerst van hem.

Daarom zei ik al, er zit geen park van Gillis bij de Efteling in de buurt. En als het meezit en voor Peter tegenzit, heeft hij dadelijk nog minder tot geen parken meer.

Gelukkig !!! Er is weer wat gevonden om hem zwart te maken. De mensen worden er nog steeds niet moe van om hem zwart te maken. Ze moeten wel oppassen dat ze niet aangeklaagd worden, want hoe ze hem noemen . Bijvoorbeeld POOIER en meer van die woorden. Zou wel een goeie zijn als hij nu hun ging aanklagen.

Hetze? Geen bewijzen? Onder welke steen leef jij Merlin🤔

Ik woon in Asten en geloof me bewijslast te over.

Dat weet ik nog Nellie dat jij daar woont.
In het begin kwam je nog voor hem op.
Maar jij bent geloof ik er ook achter gekomen wat er speelde daar.
En dat je één van enigste bent die weet wat er echt allemaal gebeurde.
Laat ze maar kletsen, die zo voor hem opkomen.

Inderdaad Chrisje ik ben er achtergekomen maar gelukkig niet persoonlijk.

Ik heb in mijn kennissenkring mensen die voor hem hebben gewerkt. Zowel op het hoofdkantoor als in de horeca.

Ook ken ik iemand die 4 jaar noodgedwongen op Prinsenmeer heeft gewoond en het was echt geen rozengeur en maneschijn.

Trees Michielsen de moeder van Ruud , Inge en Mark sprak ik ook weleens. Van ( heb haar trouwens lang niet meer gezien)

Kom ik Peter b.v tegen in het dorp is het hoi en houdoe. Meer dan genoeg voor mij anders wordt ik nog foxwild 🤣🤣🤣

Inge zie ik regelmatig en ze lijkt zich steeds meer te schamen voor de mensen daar heb ik echt medelijden mee.

Ruud och Ruud is een simpele ziel die een vorm van autisme heeft en is altijd aardig en beleefd.

Mark pppfff net Peter in woord en daad, rondscheuren in dikke auto’s in de 30 km zone en een grote mond tegen de mensen die hem daar over aanspreken.

Peter heeft ook echt veel goede dingen gedaan maar zoals hij nu bezig is??

Al komt massa is kassa nog jaren lang op tv en is er maar één zender dan nog zal ik niet kijken omdat ik zat heb van al die gespeelde mooidoenerij😤

Inderdaad ik ook niet.
Hij ons aanklagen voor wat we schrijven, moet hij zeker doen.
Zag op tv dat hij jankte bij de rechtbank, voor het in elkaar slaan van Mark , zelf breekt hij hem geestelijk helemaal af .
Mark durft niet tegen hem in te gaan, daarom behandeld hij mensen net zo onbeschoft .
Wat een familie zeg.🤮

Niet gezien Chrisje de tv staat erg weinig aan hier,
Wel gelezen bij Omroep Brabant 🤣