Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Beatrix liet zich omkopen


Al sinds 1959 is prinses Beatrix een ware skiliefhebber. Deze koninklijke traditie begon al toen ze nog maar een peuter was, en op haar 85ste houdt ze deze passie nog altijd levendig.

Het is bijna ongelooflijk hoe goed Beatrix zich op de skilatten beweegt. Haar vaardigheden zijn zo indrukwekkend dat ze moeiteloos naast professionele skiërs zou kunnen staan. Het skiën lijkt voor haar net zo natuurlijk als lopen.

Maar wat velen niet weten, is dat fotografen grote moeite hadden om een foto van de snelle prinses te maken. Haar snelheid op de skipistes maakte het bijna onmogelijk om een goede opname te krijgen.

Echter, één vastberaden fotograaf slaagde erin om Beatrix te benaderen en om te kopen toen ze slechts elf jaar oud was. Hij deed haar een onweerstaanbaar aanbod staat er in weekblad Party: een foto in ruil voor een reep chocolade. Maar dat was nog niet alles. De fotograaf vertelde haar dat hij pas naar huis kon gaan naar zijn zoontje, dat hij ontzettend miste, als hij een foto had van de prinses.

Onder de indruk van zijn verhaal en met een groot hart stemde Beatrix in met het voorstel. Ze poseerde geduldig voor de foto en gaf de fotograaf zelfs de chocoladereep terug, zodat hij deze aan zijn zoontje kon geven als troost.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuk om te lezen 🌸

Haar vader deed niet anders.

@Simon, mee eens,
Maar dankzij hem en Lockheed had Nederland wel destijds de beste vliegtuigen in huis
zoals de F16 en de C130 Hercules

Lockheed Starfighter niet vergeten?