Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato een wrak, barst in huilen uit bij tankstation


In een opmerkelijke en ontroerende gebeurtenis heeft Marco Borsato onlangs een emotionele ontmoeting gehad met een toegewijde fan bij een alledaags tankstation. Dit onthulde Tim Klijn, de bekende 538-dj, tijdens zijn spraakmakende ochtendshow op de radiozender.

Het hartverwarmende voorval vond enkele weken geleden plaats toen Marco getroffen werd door een spontane ontmoeting met een goede vriendin van Tim Klijn. Op het tankstation werd Marco aangesproken door de fan, die uitriep dat ze zijn muziek enorm had gemist. De reactie van de zanger was hartverscheurend – hij liet zijn emoties de vrije loop en brak in tranen uit.

De laatste tijd heeft Marco Borsato zich voornamelijk teruggetrokken vanwege de aantijgingen van wangedrag die zijn reputatie hebben aangetast. Desondanks heeft hij onlangs een teken van leven gegeven op sociale media. Op Instagram plaatste de zanger een bijzonder bericht gericht aan zijn zoon Luca.

Luca bracht zijn nieuwste single “Blame It On The Wine” uit en Marco liet in zijn Instagram Stories blijken hoe trots hij was op zijn zoon. Hij benadrukte de onafhankelijkheid van Luca’s muzikale inspanningen, waarbij Luca zijn eigen weg volgt zonder hulp van platenmaatschappijen of management. “Jullie volgen je hart en passie zonder hulp van platenmaatschappij of management. Componeren, studiowerk, look en feel, artwork, jullie doen echt alles zelf. Dat bewonder ik in jullie! Blijf je hart volgen,” schreef Marco met trots.

De weg naar succes was echter niet zonder obstakels voor Luca, mede door de schaduw van beschuldigingen aan het adres van zijn vader. Luca onthulde dat hij doodsbedreigingen ontving en dat zijn plannen om zijn muziek uit te brengen werden gehinderd. Dit motiveerde hem om de controle over zijn eigen muziek te nemen, zoals hij al eerder op Instagram had aangekondigd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties