Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leonie ter Braak bizar veel afgevallen totaal onherkenbaar


In een verrassende wending heeft presentatrice Leonie ter Braak die ook weleens aanschuift aan tafel bij Vandaag Inside haar volgers versteld doen staan door haar opmerkelijke transformatie te delen, die ze bereikte na een grondige herziening van haar levensstijl.

Op Instagram heeft ze de reis naar haar nieuwe zelf gedeeld, waarbij ze maar liefst 5 kilo van haar gewicht heeft zien verdwijnen en haar vetpercentage met wel 7 procent heeft weten te verminderen. Bovendien heeft ze haar taille aanzienlijk verkleind, van 82 centimeter naar slechts 74 centimeter. De foto’s die ze plaatste, tonen trots haar nieuwe gespierde verschijning voor de camera.

Opmerkelijk genoeg heeft Leonie ter Braak een opvallende post op haar Instagram Stories geplaatst met de inleidende woorden: “‘Opgelet!'” Ze deelt enthousiast haar bijzondere ervaring waarbij ze samen met @halinareijn en @dageen.nl een rigoureuze lichaamsreset heeft ondergaan vóór haar vakantie. En wat blijkt? Zelfs tijdens haar vakantie hield ze haar spectaculaire vooruitgang vast, ondanks het genieten van alcohol, brood, patés en boter. Met veel enthousiasme onthult ze: “Elke dag alcohol, brood, patés, boter en niet veel gesport en ik heb een lager gewicht op de weegschaal dan voor ik ging! Echt echt echt heel blij Babette en Patrick!”

De reacties van haar volgers zijn overweldigend positief. Een volger benadrukt dat ongeacht financiële mogelijkheden, discipline de echte sleutel tot succes is: “Geld of geen geld… duur of goedkoop, DISCIPLINE is niet te koop, ze moeten het echt zelf doen hè! Dus super knap…” Andere volgers sluiten zich aan met woorden als “fantastisch werk” en “ziet er geweldig uit.” Wat opvalt, is dat Leonie’s indrukwekkende reis mogelijk werd gemaakt door de intensieve basiscursus die zes weken duurt en een flinke prijs van 2499 euro met zich meebrengt. Dus dat is wel minder.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In elk geval die ziet er goed uit, dus er is geen reden om over haar uiterlijk negatief te schrijven. 🧐

Nog dunner🙀 & ze zag er al zo skinny anorexia uit. Mens ga eens eten & kijk eens goed in de spiegel. Een en al botten & graten.
Met 10 à 12 kg eraan zie je er veel gezonder uit.