Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam krijgt klap van fout vriendje Jake Paul


Het lijkt erop dat er meer vuurwerk is dan we dachten tussen het dynamische duo Jutta Leerdam en Jake Paul. Terwijl we genoten van hun atletische prestaties, blijkt dat er achter de schermen meer aan de hand is. Jutta deelt een intieme blik op de aanloop naar Jake’s spraakmakende wedstrijd.

Hoewel de adrenaline van het gevecht inmiddels is weggeëbd, laat Jutta op TikTok zien wat zich afspeelde vóór het spektakel begon.

In een video waarin ze zich glamoureus klaarmaakt voor het gevecht laat Jutta haar volgers zien hoe ze zich voorbereidt op Jake’s grote moment. De outfits worden zorgvuldig gekozen, met een schitterende zilveren glittertop die net genoeg bedekt om het spannend te houden. Haar strakke rok accentueert haar rondingen op een manier die niet onopgemerkt blijft. Het lijkt erop dat Jutta niet alleen mentale ondersteuning biedt, maar ook als oogverblindende aanwezigheid op de tribune wil verschijnen.

Echter, het was niet alleen maar glitter en glamour achter de schermen. De camera vangt een moment waarop Jake de badkamer binnenstapt en zijn geliefde Jutta een kus geeft. Zelfs de gouden retriever Thor maakt deel uit van het gebeuren, nieuwsgierig naar wat er gaande is.

Maar het meest opvallende moment volgt wanneer Jake opmerkzaam naar Jutta’s welgevormde derrière kijkt en een klap op haar gespierde bil geeft. Deze onverwachte aanraking doet de anticipatie voor het gevecht alleen maar toenemen.

De spanning blijft zich opbouwen als Jutta’s schattige viervoeter zich bij het spektakel voegt. Thor lijkt ook geïntrigeerd door de situatie en probeert op zijn eigen manier bij te dragen aan de opwinding.

De reacties op de video zijn lovend en adorerend. Mensen prijzen Jutta voor haar stralende verschijning en haar vermogen om zichzelf te blijven. De opmerkingen zijn een mix van lof voor haar schoonheid en bewondering voor haar nuchtere houding.

Temidden van al deze lof is er echter één opmerking die onze aandacht trekt. Een man met een ondeugende knipoog suggereert dat hij graag in Jake’s schoenen zou staan om een vergelijkbare “klap” uit te delen. Het lijkt erop dat Jake’s actie niet onopgemerkt is gebleven, zelfs niet onder de online kijkers.

Hieronder de beelden:

@juttaleerdam I asked 10 timed if I shouldn’t get ready somewhere else 😂🤍 So proud of you bby @Jake Paul ♬ origineel geluid – Jutta Leerdam
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vertel eens wat nieuwes van mijn part bekent hij haar helemaal in elkaar dat zal ze wel hebben verdiend met haar domme gedrag net goed

Wat bedoel je me je tekst? Ik kan er geen touw aan vast knopen.

Vreemde reactie van jou AC Pot🤨 hij gaf een mep op haar billen dat was het!!
Jutta is een mooie meid die weer volop aan het trainen is , in mijn ogen doet ze niks fout?
Een andere vriend zou misschien beter zijn maar dit is enkel en alleen haar eigen keuze.

@AC Pot
PBC past beter bij je.

Een gouden retriever? Of bedoelen jullie golden retriever. Golden retriever is gewoon normaal Nederlands.

Dumpen die engerd! Je gaat je onheil en ongeluk tegemoet.
Die gozer is gestoord & heeft een nog heel recent crimineel verleden.
Nu is het foute gedrag nog spannend. Straks lach je er niet meer om.🙄