Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bram Moszkowicz valt en blijft levenloos liggen


Een vloek lijkt over het Mediapark te hangen, want de afgelopen tijd blijkt het er levensgevaarlijk te zijn voor de sterren die er rondlopen. De ene na de andere valpartij wordt gerapporteerd, en niet alleen het publiek maar ook de beroemdheden zelf zijn niet veilig voor deze mysterieuze ‘valplaag’.

Het begon allemaal met de lente, toen Jan Slagter een ‘doodsmak’ maakte in Studio 23. En als dat nog niet genoeg was, viel er in juni een bejaard koppel van de tribune tijdens De Slimste Mens. Alsof dat niet genoeg was, werd de studio van Op1 het toneel van een absurde situatie. In mei gleed een gast uit, nota bene tijdens een live uitzending. De presentatoren bleven onverstoorbaar aan tafel zitten terwijl de gewonde gast bloedend op de vloer lag. Kijkers waren geschokt door deze ongebruikelijke reactie.

Maar de meest recente slachtoffer is niemand minder dan Bram Moszkowicz. De gevallen advocaat, die probeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen, heeft zelfs in de studio een ongeluk gehad. Tijdens zijn verschijning bij Shownieuws ging het flink mis toen hij naar zijn kruk liep en uitgleed.

Wat was er aan de hand? Bram onthult: “Dat kan de kijker niet zien, maar het was hier erg glad een keer. Dat kwam door condens van de airco en ik ben toen behoorlijk hard onderuit gegaan.”

Maar er werd niet met hints gespeeld, zoals sommigen zich afvroegen. Eline de Ruig, die aanwezig was bij het incident, verklaart dat het echt een val was. “Ik schrok me rot. Ik dacht dat hij gewoon op de grond zou blijven liggen.”

Bram herinnert zich zijn val nog levendig: “Er was geen ernstige verwonding, maar de dag erna was mijn rechterkant helemaal blauw en opgezwollen. Ik wilde John de Mol niet lastigvallen met een schadeclaim.”

Maar hoe zat het met de steun van Talpa? Heeft Bram enige vorm van medeleven ontvangen? “Heb je van Talpa misschien een fruitmand gekregen of iets dergelijks?”, vraagt Guido den Aantrekker.

Bram schudt zijn hoofd: “Nee.”

Guido: “Dat is toch wel opmerkelijk.”

Bart: “Vind ik ook.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties