Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kandidaat De Slimste Mens maakt doodsmak tijdens opnames


Een heftig incident deed zich voor op de set van het geliefde NPO-programma De Slimste Mens. Tijdens de opnames ging het flink mis: de 80-jarige moeder van kandidaat Meindert Talma viel hard van de tribune. Het gevolg? Ernstig letsel, waaronder een gebroken heup, gekneusde ribben en een pijnlijke onderrug. Het bleek dat een misleidend gordijn voor een muur werd aangezien, wat resulteerde in deze tragische val.

Het dramatische moment voltrok zich vlak voordat Talma zelf het podium moest betreden. De ongelukkige val van zijn moeder zorgde voor een abrupte verstoring van de opnames. Na het incident heeft de omroep KRO-NCRV snel gereageerd en enkele veranderingen doorgevoerd aan de tribune. Ondanks dat deze tribune aan de veiligheidsvoorschriften voldeed, zijn er nu extra voorzorgsmaatregelen genomen, zoals rugleuningen en verhoogde zijschotten.

Een woordvoerster van de omroep gaf aan: “De tribune (van 1.20 meter hoog) en het studiodecor voldeden aan alle veiligheidsvoorschriften, desondanks hebben we de tribune na het incident aangepast.” Deze tragische gebeurtenis illustreert op pijnlijke wijze dat zelfs zorgvuldige ontwerpen soms niet genoeg zijn om ongelukken te voorkomen. Het onderstreept het belang van continue aandacht voor de veiligheid van alle betrokkenen bij televisieproducties.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties