Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan onherkenbaar na plastisch chirurgie


Zangeres Maan, bekend om haar dynamische stijl, heeft opnieuw voor opschudding gezorgd met haar gedurfde make-over. Via een Instagram-post toont ze trots haar nieuwe haarkleur, een trendy keuze die aansluit bij de opkomende Barbie-trend. Hoewel sommige volgers haar transformatie met lof overladen, zijn anderen minder overtuigd en speculeren zelfs over meer dan alleen haar kapsel.

“Het is een beetje geknutseld”, onthult de zangeres speels in haar bericht. Maan is er niet vies van geweest om eerder verschillende haarkleuren en stijlen uit te proberen, variërend van donker tot blond en zelfs een pony. Haar fans uiten enthousiaste reacties, variërend van “Dit staat je geweldig!” tot “Echt stoer!”

Echter, er zijn ook volgers die opmerken dat Maans lippen opvallend vol lijken op de foto. Deze observatie heeft geleid tot wilde speculaties over eventuele cosmetische ingrepen. “Heb je je lippen laten doen? Echt jammer”, luidt een commentaar. Een andere volger lijkt te vermoeden dat de zangeres wellicht verder is gegaan met plastische chirurgie, wat volgens hen heeft geleid tot een bijna onherkenbare verandering. Bovendien uit deze volger hun bezorgdheid over het potentieel verkeerde voorbeeld dat dit voor jonge fans zou kunnen zijn. Maan neemt snel het heft in eigen handen en maakt korte metten met de geruchten. In reactie op de opmerking van de eerste commentator, die “Elf” in hun gebruikersnaam heeft staan, verklaart ze luchtig: “Nee, Elf.” Haar boodschap is helder: de veranderingen in haar uiterlijk zijn puur een resultaat van een nieuwe haarkleur.

Het lijkt erop dat Maan zich weinig aantrekt van kritiek. Haar geluk straalt uit niet alleen haar nieuwe look, maar ook uit haar romantische relatie met Karel Gerlach van Goldband. Hoewel er enkele weken geleden nog zorgen waren geuit over hun openhartige gesprekken over drugsgebruik, lijkt de rust nu te zijn teruggekeerd.

Bekijk hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het lijkt nu die gillende keukenmeid van Meiland wel.