Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vandaag Inside hangt aan een zijden draadje door ruzie Wilfred Genee met John de Mol


Er broeit wat in televisieland. Het lijkt erop dat presentator Wilfred Genee in een flinke ruzie is beland met niemand minder dan mediamagnaat John de Mol. De geruchtenmolen draait op volle toeren en insiders fluisteren dat De Mol een gedurfde zet overweegt: Hélène Hendriks als vervanger voor Vandaag Inside, dat maandag weer van start gaat.

De spanningen tussen Wilfred Genee en John de Mol zouden naar verluidt zijn opgelopen nadat De Mol persoonlijk naar een uitzending van de talkshow De Oranjezomer was gereden om Hélène Hendriks aan het werk te zien. Een opvallende actie, want tijdens het korte intermezzo van Gijs en Marcel die Vandaag Inside vervangen tijdens de zomerstop was John de Mol niet komen opdagen. Maar de kijkcijfers van De Oranjezomer zijn zo indrukwekkend dat de grote baas persoonlijk langs kwam om te kijken. De kijkcijfers van De Oranjezomer zijn zelfs vaak beter dan Vandaag Inside.

Er wordt gefluisterd dat John de Mol de toekomst van De Oranjezomer ziet zitten en mogelijk zelfs wil uitbreiden naar doordeweekse primetime-uitzendingen, naast Vandaag Inside. Dit is echter precies waar het conflict ontstaat. Wilfred Genee presenteert ook nog de voetbaltalkshow Veronica Offside, maar de tegenvallende kijkcijfers van dit programma zouden twijfels oproepen over de toekomst ervan.

Met een mogelijk verlies van het aantal shows van Vandaag Inside en Veronica Offside en daarmee verlies van salaris, is het begrijpelijk dat Wilfred Genee zich verzet tegen deze mogelijke verschuiving. Het lijkt erop dat De Mol’s beslissing puur wordt ingegeven door de kijkcijfers. Als De Oranjezomer al beter presteert, waarom dan niet focussen op die show? Het gerucht gaat dat Vandaag Inside wellicht alleen in het weekend te zien zal zijn en De Oranjezomer doordeweeks op de plek van Vandaag inside komt met Hélène Hendriks als presentatrice.

Het is afwachten hoe deze krachtmeting tussen Wilfred Genee en John de Mol zal eindigen. Eén ding is zeker: er staat een flinke verschuiving op de planning en de televisiewereld houdt zijn adem in. Wie zal de winnaar zijn in deze strijd om de kijkcijfers en het zendtijdschema?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sinds wanneer kan de heer de Mol iets fatsoenlijks op de buis brengen, die heeft alleen maar flops, die zender mag best van de tv af. Die man is blijven hangen in het midden van de vorige eeuw.

Hij is inderdaad in de middeleeuwen bleven steken wat bied die zender nou of je huis wordt verbouwd of we gaan trouwen we worden betuttelend ik zelf kijk liever na een goede film op Netflix en dan die flauwe spelletjes ik hou van holland geen hond maar iets bijzonders kan er niet af stoppen met die zender

Vandaar dat Wilfried zit te huilen.
Hij krijgt een lagere salaris.