Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato neemt hele drastische beslissing


Marco Borsato en zijn zoon Luca zijn recentelijk opgedoken bij voetbalclub AZ in Alkmaar, en deze verrassende verschijning heeft de gemoederen flink beziggehouden. De Borsato-heren, beide gepassioneerde voetbalfans, werden samen gespot terwijl ze een t-shirt vasthielden, en het bijschrift van Luca op Instagram heeft de nieuwsgierigheid van velen gewekt.

De jonge Luca, die in de muzikale voetsporen van zijn vader treedt, postte een mysterieuze boodschap naast de foto: “Eerste profcontract getekend, met de beste trainer.” Dit enigmatische bericht heeft fans aan het speculeren gezet over wat er precies aan de hand is.

Hoewel vader en zoon genieten van hun gezamenlijke liefde voor voetbal, hebben ze ook hun eigen individuele carrières om zich op te richten. Luca heeft onlangs laten doorschemeren dat er mogelijk een gezamenlijk nummer met zijn vader in de toekomst komt. “Dat nummer houden ze misschien nog even achter de hand, of misschien komt het er helemaal nooit van,” onthulde Luca in een recente podcast. Hij hintte naar mogelijke onenigheid achter de schermen en sprak zelfs over iemand die “ernstig beschadigd” is geraakt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties