Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hélène Hendriks doet heftige onthulling live op de tv


Hélène Hendriks, de geliefde televisiepersoonlijkheid die velen kennen van sportprogramma’s, heeft gisterenavond een opmerkelijke stap gezet tijdens een live-uitzending op prime time. De presentatrice heeft namelijk een langdurige onzekerheid overwonnen en haar rechterhand, met een bijzondere eigenschap, vol trots aan het publiek getoond.

In een wereld waar uiterlijk vaak hoog in het vaandel staat, heeft Hélène jarenlang moeite gehad om haar rechterpink aan het oog van de camera te onttrekken. Deze pink verloor ze tijdens een heftige hockeywedstrijd, waardoor haar sportieve ambities een onverwacht einde vonden. “Ik schaam me er een beetje voor dat het niet meer aan mijn hand zit. Zal nooit een microfoon zo vastpakken dat je die pink kunt zien”, deelde ze eerder over haar worsteling met deze onzekerheid.

Maar gisterenavond nam Hélène een gedurfde stap in de talkshow De Oranjezomer. Tijdens een gesprek met tafelgast Jack van Gelder bracht ze haar handen ter sprake op een manier die velen verraste. “Jack, mag ik jouw mening horen over mijn handen? Vind jij ze mooi?”, vroeg ze met een ondeugende glimlach.

Jack reageerde positief op haar vraag en noemde haar handen “een goede maat” en vergeleek ze zelfs met pianohanden. Een compliement dat Hélène duidelijk waardeerde. Maar toen volgde het moment waarop ze haar rechterhand pontificaal omhoog stak en met een opvallende trots verklaarde: “En hier is een klein stukje af, zoals je kunt zien. De pink.”

De reactie van Jack was oprecht verbaasd, en hij vroeg: “Hoe is dat gebeurd? Tijdens het hockeyen?”

Hélène deelde het verhaal van haar verloren pink met de kijkers en vertelde hoe het tijdens het hockeyen was gebeurd. Ondanks dat ze normaal gesproken haar pink goed verborg, wilde ze nu open zijn over haar eigen onzekerheid.

Het was een moment dat de kijkers verraste en ontroerde, vooral omdat Hélène haar onzekerheid op een krachtige manier had overwonnen en haar eigen unieke verhaal had gedeeld. Haar openhartigheid en moed werden geprezen, en het publiek kreeg een nieuwe kijk op de presentatrice die ze al zo lang bewonderen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties