Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen en Gerard Joling komen met nieuw tv-programma ‘Geer en Johan over de Vloer’


Wil Gerard Joling weer samen werken met Gordon? Hoewel hij het als een succesvol avontuur beschouwt, beseft hij dat de tijd veranderd is. In een recent interview met Omroep Flevoland legt Gerard uit: “We hebben natuurlijk Geer & Goor over de Vloer gedaan wat een groot succes was en voor de ouderen in de bijstand. Weet ik veel wat we allemaal niet gedaan hebben. Als ik het terugzie, moet ik zelf ook gillen.”

Toch heeft Gerard enige twijfels over een nieuwe samenwerking, omdat het huidige tijdperk gevoeliger is geworden. “Ik denk dat het heel lastig wordt als het gaat om de dingen die wij geroepen hebben in het programma. Ik vind als je zo’n programma maakt, een real life, dan moet je wel all the way gaan. Het is ook niet altijd leuk en grappig wat je doet.”

Vooral bepaalde grappen kunnen in de huidige maatschappij niet meer door de beugel. “Als mensen ziek zijn of stervende zijn of nog maar één been hebben, dan kun je daar één keer een grapje over maken, maar daar kun je niet serieus op doorgaan. Zeker bij ouderen. Ik denk dat dat bijna niet meer kan, nee.”

Gordon, zijn voormalige partner in de show, is momenteel nog verbonden aan SBS 6. Hoewel Gerard wel een andere potentiële kandidaat heeft, waarmee hij het leuk zou vinden om een nieuwe show te maken. “Met wie ik het heel leuk zou vinden om zoiets te doen, is bijvoorbeeld Johan Derksen. Hij durft natuurlijk ook wel dingen te roepen en te zeggen.”

Het lijkt er echter op dat Gerard momenteel druk bezig is met andere projecten. “Ik heb gisteren toevallig even met de directie gezeten van RTL 4 om wat dingen te vieren. Ik vertel een andere keer wel waar het om ging, maar superleuk. We zijn met een paar nieuwe programma’s bezig, dus dat is ook hartstikke leuk.”

Op de vraag of hij binnenkort zal presenteren in het nieuwe RTL 4-seizoen, antwoordt hij nuchter: “Dat niet echt, nee.” Gerard lijkt tevreden met zijn huidige rol als sidekick en jurylid bij verschillende programma’s. “Heel veel mensen zeggen: begin nou zelf eens een leuk programma te presenteren, maar ik vind dit prima zo, joh. Ik vind het lekker om in een panel te zitten of als een sidekick gezellig iets te mogen zeggen of te jureren.”

Hoewel een nieuw seizoen van Geer & Goor misschien nog niet aan de orde is, blijft Gerard optimistisch over de toekomst van zijn carrière. “Dat is ook wel iets wat met meer anderen gedaan wordt, maar heel erg leuk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuk Geer en Goor weer eens een beetje lachen op tv .
Doen we veelste weinig.